Canon VB-S910F

VB-S910F

Kamera polne visoke ločljivosti s fiksnim ohišjem z optično povečavo – idealna za uporabo v notranjih prostorih. S širokokotnim objektivom in vgrajenim mikrofonom lahko ta vsestranska kamera zajame še več podrobnosti in prizora.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm137-1458394.jpg

Prednosti

 • Izjemno natančna kamera za nadzor notranjih prostorov s širokokotnim objektivom s povečavo s kotom 78,6° in vrhunsko zmogljivostjo pri šibki svetlobi.
 • 1/3-palčno tipalo CMOS z 2,1 milijona slikovnih pik in svetla zaslonka f/1,4–f/2,6 s samodejnim ostrenjem.
 • Slike v polni visoki ločljivosti in objektiv s 3,5-kratno optično povečavo z asferičnimi elementi objektiva z nizko stopnjo popačenja za jasne slike v visoki ločljivosti.
 • Vgrajen omni usmerjen mikrofon za snemanje zvoka zagotavlja izjemno visoko raven visokokakovostnih kontekstnih podatkov.
 • Kompaktna, lahka in enostavna za namestitev.
 • Prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje in tehnologija za zmanjševanje velikosti podatkov glede na območje (ADSR) omogočata vzdrževanje kakovosti videoposnetka in hkrati zmanjšanje velikosti podatkov.
 • Pametne vgrajene analitske funkcije za napredno zaznavanje alarma.
 • Nadzor v živo in upravljanje v številnih brskalnikih in mobilnih napravah.
 • Podpira profil S standarda ONVIF®.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-S910F

Snemanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti


S širokokotnim objektivom z optično povečavo, podrobnimi slikami v polni visoki ločljivosti in naprednimi analitskimi funkcijami je Canonova kamera VB-S910F idealna za nadzor v notranjih prostorih s fiksnega položaja. Širokokotni objektiv s kotom 78,6° in 3,5-kratna optična povečava zagotavljata največjo pokritost iz enega položaja, svetla zaslonka f/1,4 in najmanjša osvetlitev predmeta pa omogočata vrhunsko zmogljivost pri šibki svetlobi.

Vgrajen mikrofon


Zajemite zvočne in vizualne podatke z vgrajenim omni usmerjenim mikrofonom v kameri. Kamera VB-S910F lahko posname zvok ter hkrati filtrira hrup iz ozadja in neželen odmev. Mikrofon zagotavlja tudi funkcije sprožitve alarma ob zvoku, kar pomeni, da se snemanje videoposnetka aktivira ob zaznavi zvoka.

Enostavna namestitev in upravljanje


Kamera VB-S910F omogoča hitro in enostavno namestitev, s čimer znižuje stroške projekta. Canonovo orodje za upravljanje kamere (CCMT) vam omogoča popoln nadzor, saj ponuja zmogljive funkcije nastavitve in upravljanja za posamezne kamere ali izbrane skupine kamer. Prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje za izboljšanje kakovosti slike in upravljanje uporabe podatkov dinamično upravlja ravni šuma.

Pametno zaznavanje alarma


15 vgrajenih profilov za analizo vsebine videa v kameri omogoča, da lahko uporabniki kamere učinkoviteje in uspešnejše izvajajo nadzor. Pametna analiza vključuje različne virtualne funkcije zaznavanja alarma, ki uporabnike aktivno opozarjajo na sumljivo dogajanje in hkrati zmanjšujejo zahteve za pomnilnik in pasovno širino.

Celovita podpora za mobilne naprave.


Arhitektura nove vdelane programske opreme pomeni, da je kamera VB-S910F združljiva s priljubljenimi spletnimi brskalniki in mobilnimi napravami. Tako lahko zdaj spreminjate nastavitve kamere in si ogledate slike v živo iz mobilnega okolja. Skladnost s profilom S standarda ONVIF zagotavlja, da je kamera združljiva z obstoječimi sistemi drugih ponudnikov.

 • *ONVIF® je registrirana blagovna znamka družbe Onvif Inc.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-S910F, njegove funkcije in zmožnosti.

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Optical 3.5x zoom

Optična povečava visoke kakovosti

Digital 4x zoom

Razširjene možnosti povečave

Digital PTZ

Virtualno delovanje funkcije PTZ

Full HD

Polna visoka ločljivost

Auto SSC

Samodejni pametni nadzor senc

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

microSD

Snemanje robov

Simple Camera Setting

Nastavitev z enim klikom

VB-S910F
 • Glava enota VB-910F
 • Namestitveni CD-ROM
 • Navodila za namestitev
 • Letak garancijske kartice