Za podjetja

Študije primerov

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Naj gre za povečanje prihodkov v podjetju, ki se ukvarja z grafičnim oblikovanjem, ali za zmanjšanje stroškov tiska v lokalni vladni ustanovi – naše stranke pričajo o prednostih sodelovanja s Canonom.

Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.

Vse študije primerov

Slika ABC

ABC- Hero1

Po zaslugi poteka dela Océ PRISMA in Canonove tehnologije imagePRESS smo racionalizirali svoje delovanje in dobiček s 50 % večjo zmogljivostjo in 30 % nižjimi stroški.

Ray Hawkins, izvršni direktor

Al-Amiriya Printing Press

We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding.

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Tiskarski oddelek je zdaj produktiven in stroškovno bolj učinkovit kot rešitve izven podjetja.

Jørgen Beck-Jørgensen, vodja tiskarske produkcije

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Odločitev, da namestimo Canonove omrežne varnostne kamere, je bila odlična, saj so izredno kakovostne in močno vplivajo na naša vsakodnevna opravila. Rezultat je bil takojšen.

René Groot, generalni direktor

Armstrong Watson

Preden so podali kakršna koli priporočila, so se pri Canonu zelo potrudili spoznati delovanje naše organizacije in dojeti, katera področja je treba izboljšati ter kako to najbolje doseči. Razumevanje poslovanja naših strank je naše temeljno načelo, zato smo bili prepričani, da je Canon pravi partner za nas.

David Clarkson, tržni direktor

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

S Canonovo pomočjo smo sprejeli globalni pristop k upravljanju tiskanja. Canon je z eno potezo pomagal preoblikovati našo organizacijo po vsem svetu.

BD&H

Ko sem si ogledal možnosti različnih proizvajalcev, je postalo očitno, da bi nam naprave Océ zagotovile najboljšo hitrost proizvodnje in kakovost slike po konkurenčni ceni. S Canonovo tehnično podporo in vrhunsko tehnologijo Océ smo postali pomembna ustvarjalna sila.

James Fox, direktor

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Ne samo, da varčujemo s časom, popolnoma smo tudi spremenili svoj način dela.

Papanikolaou Zina, trženje

BM Druck

DWF-logo.jpg

Govorili smo z mnogimi dobavitelji, a Canon je bilo težko prezreti, saj gre za dobavitelja, s katerim smo imeli mnoga leta zelo pozitiven odnos.

Rene Cassis, izvršni direktor

Borealis AG

borealis

Naš cilj je bil gladek prehod na standardizirano okolje za tiskanje, ki mora biti popolnoma povezano z omrežjem. S tem smo želeli našim uporabnikom zagotoviti bolj centralizirano podporo ter prihraniti pri vzdrževanju in podpori.

Jacky Cillen, vodja ekipe za informacijske tehnologije in sisteme (IT&S)

Britanska knjižnica

British-image1

Izjemno smo navdušeni nad Canonovimi omrežnimi kamerami vrhunske kakovosti. Razmišljamo celo, da bi trenutno število modelov povečali na 400 kamer.

Bhanu Goud, vodja oddelka za varnostne sisteme

Cavelti

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so analizirali vsa področja našega poslovanja, da bi ugotovili, kako lahko izboljšamo svoj večkanalni pristop.

Marcel Bieri, vodja oddelka za medije in digitalne medije

Clive Booth

Ko natisnjen izdelek primeš v roke, občutiš nekaj posebnega. Če kupiš umetnino, bo običajno naslikana na platno. Enako velja za fotografijo, če jo kupiš, jo želiš imeti natisnjeno na papir in ne prikazano na zaslonu. Ko je nekaj natisnjeno na papir, lahko to primeš v roke, v tem pa se skriva nek poseben čar. To je glavni razlog, zakaj imam tiskalnik.

Clive Booth

Colchester Institute

Zelo nam je bil všeč pristop upravljanja storitev tiskanja, ki ga je priporočil Canon. Enako velja za profesionalni pristop predlagane Canonove projektne ekipe, ki je tesno sodelovala z našo projektno ekipo.

Gary Horne, podravnatelj, finance in postopki

Documenteam

ABC- Hero1

Pri ofsetnem tisku manjša opravila niso ekonomična. Nekatere količine opravil, ki se tiskajo s tonerskimi tiskalniki, so predrage.

Thorsten Bischof

Druck in Medien

DM-hero1.jpg

Naš glavni cilj pri MSP je najboljša možna izpolnitev zahtev naših strank. Vse bomo naredili, da ustrežemo svojim strankam. Prehod na digitalni tisk z brizgalnimi tiskalniki nam omogoča inovacije, na katere čakajo današnji in prihodnji trgi. Canon je z nami od vsega začetka in je bil vselej odličen partner pri sprejemanju odločitev za našo strategijo v prihodnosti ter pri uvajanju pravih rešitev. S partnerjem, kot je Canon, smo dobro pripravljeni na prihodnost.

Markus Stricker

DWF

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so si vzeli čas za razumevanje posameznih potreb in vizije naše organizacije v celoti in njihovi svetovalci so nam pomagali prepoznati področja, na katerih bi nam tehnologija lahko pomagala poslovati pametneje.

Janice Moores, izvajalka storitev in prokuristka

East Lothian Council

Imeli smo grobo idejo o tem, kaj želimo, vendar nismo vedeli, kako jo uresničiti. Canonove bogate izkušnje z uvajanjem različnih rešitev za stranke so nam pomagale, da smo prišli do prave rešitve.

Julie Caughey, vodja oddelka za finance

EH Booth & Co Ltd

Ker vodimo politiko sodelovanja z lokalnimi dobavitelji, kjer koli je to mogoče, se obseg in format računov, izdanih našim trgovinam, zelo razlikuje – od ročno napisanih do večstranskih, papirnatih in elektronskih računov. Nov sistem obdelave računov podjetju Booths omogoča več funkcionalnosti pri obdelavi računov in več informacij o računih, ki krožijo po podjetju.

Steve Sumner, finančni nadzornik

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

S tiskalnikom Arizona 660XT lahko zagotavljamo visoko kakovost in krajše roke dobave. Nudimo lahko gradivo na mestu prodaje v manjših količinah in po konkurenčnih cenah.

Kirsten van Brummen, Elwe, posebne promocije

Občinski svet Enfield

DWF-logo.jpg

V sodelovanju s Canonom smo začeli postavljati temelje za zaščito položaja oddelka in spodbujanje rasti v prihodnosti.

Eureco-Pharma BV

Do prejšnjega leta sem sprejemal slabosti tiskanja letakov izven podjetja in se nisem pozanimal o drugih možnostih. Ko pa sem se pogovoril z nekom iz Canona, sem začel spoznavati morebitne prednosti.

Jan de Kreij, izvršni direktor in lastnik

Evercore

DWF-logo.jpg

Ker smo podjetje za upravljanje premoženja, moramo vzdrževati brezhibno integriteto blagovne znamke in ohranjati zaupanje v našo organizacijo. Pri tem je izjemno pomembno vlogo odigral tudi Canon.

Vanessa O’Reilly, vodja trženja

Eyes on Media

Kakovost fotografij in možnosti uporabe naprav Arizona so močno izboljšale storitev tiskanja fotografij, z njimi pa smo pridobili tudi nove posle. Bili smo navdušeni, ko so nas poklicali iz organizacije World Press Photo, po kateri se zgledujemo že več let. Vedeli smo, da bomo s Canonovo podporo in družino Arizona lahko hitro zadostili povpraševanju.

Martin Minoli, lastnik podjetja

Falquon

Canon nam nudi veliko podporo, da izkoristimo vse prednosti zbirke ONYX workflow za napredno upravljanje barv. To je za nas ključni vidik poteka dela, doslednost donosa z družino Océ Arizona pa je sedaj izjemna.

Martin Prager, direktor, Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Želeli smo, da bi bili naši posnetki vedno izredno kakovostni, zlasti v predelih stadiona s šibko osvetlitvijo. Prepričani smo bili, da lahko to dosežemo samo s prehodom iz analognega v digitalni zapis.

Jacques de Zeeuw, varnostnik

Formara

Podjetje Canon je že od samega začetka tesno sodelovalo z nami – nudili so nam podporo pri iskanju pravih rešitev za naše potrebe, nato podroben pregled nad tem, kako rešitev vpeljati in kako bo koristila našemu poslovanju, ter nenazadnje omogočili namestitev ter usposabljanje, ki je zagotovilo gladek prehod in izboljšalo produktivnost.

Freddie Kienzler, izvršni direktor

Akademija Francis Combe

DWF-logo.jpg

Canon je bil edini dobavitelj, ki se je resnično posvetil našim potrebam in predstavil jasne ukrepe, s katerimi lahko uresničimo svojo dolgoročno vizijo.

Chris Turton – e-direktor

FT Solutions

FT-hero1

Naložba v najsodobnejše sisteme za digitalno tiskanje je ključnega pomena za naš uspeh v prihodnje, saj je podjetju FT Solutions že prinesla odlične prednosti, našim strankam pa višjo kakovost in večjo fleksibilnost.

Tom Gurd, izvršni direktor

Gary Knight

Ta tiskalnik imam že šest let in ne želim ga zamenjati z nobenim drugim. Vse, kar želim, opravi zelo dobro in dosledno. Naravnost navdušen sem nad njim, to je moja najljubša naprava.

Gary Knight

GEV

Želel sem si nekaj robustnega, enostavnega za upravljanje in prilagojenega našim potrebam. Na trgu je sicer veliko dobro zasnovanih rešitev, toda v majhnem podjetju kot je moje, s samo sedmimi zaposlenimi, se nekatere rešitve za upravljanje dokumentov enostavno ne bi izplačale.

Friedrich Staller, izvršni direktor

Občinski svet Hertsmere

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so se zavezali naši dolgoročni strategiji in nam podrobno pojasnili, kako lahko z digitalnim tiskanjem stroškovno učinkovito zagotavljamo hitre, prilagodljive in visokokakovostne storitve, ki jih pričakuje občinski svet.

Mark Roberts

hs Druck

Družba Canon je v naših prostorih izvedla tečaj za izgradnjo podjetja na temo prilagoditve tiskanja. Njihovi strokovni nasveti so resnično pomagali celotni ekipi pri razumevanju potenciala tehnologije in jim povečali samozavest tako na področju delovanja, kot tudi glede načina trženja teh sposobnosti strankam.

Helmut Hörmanseder, ustanovni partner

Imagination

S Canonom smo neverjetno veliko pridobili. Uspeli smo znatno zmanjšati stroške tiskanja, kar je zelo vplivalo na končni rezultat našega poslovanja. Zdaj imamo precej manj naprav, ki so bolj prilagodljive in prožne, poleg tega pa imamo prave naprave na pravem mestu. Zdaj lahko natančno določimo cene tiska in strankam dosledno zagotavljamo barve vrhunske kakovosti

Sue Chick, vodja projekta

I-Pack

ipack-logo

Do konca leta 2015 želimo povečati svoje zmogljivosti za 25 %, do leta 2016 pa še za nadaljnjih 15 %. S Canonovo podporo in tehnologijo smo na dobri poti, da dosežemo svoje poslovne cilje.

Atle Andreassen, ustanovitelj

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Skupaj s podjetjem Canon smo vzpostavili relativno hitro rastoč oddelek za tiskanje panojev.

Adrie Hoogeveen, direktor podjetja

Kahle

DWF-logo.jpg

Tehnološke rešitve so seveda zelo pomembne, vendar to ni edini razlog, da sem se odločil za Canon. Pomemben dejavnik je bil tudi to, da Canon poleg naprav zagotavlja tudi komplet storitev, ki zajemajo nadaljnjo pomoč, usposabljanje in podporo. Glede na predhodne izkušnje sem bil prepričan, da bodo sodelovali z nami in nam zagotovili tiskarsko rešitev, s katero bomo spremenili poslovanje našega podjetja.

Dan Batek, tehnologija in finance, KAHLE

Univerza KEPLER

kepler-logo

S Canonom smo sodelovali, da bi našli odgovor, ki bi takoj razbremenil naše študente na čim manj moteč način.

Alexander Freischlager, vodilni direktor poslovanja

Kuttab Publishing

Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE

Jamal Alshehhi, Founder

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canonov pristop, s katerim so nam pomagali premagati poslovne izzive, odraža našo lastno metodologijo, kar vedno cenimo. Ta medsebojni odnos bo igral ključno vlogo pri naših morebitnih prihodnjih naložbah. Doslej smo z veseljem sodelovali s Canonom in tudi v prihodnje bomo sodelovali z njimi.

Andre Philpot, direktor poslovanja

Kyasova fotografija

Tiskalnik imagePROGRAF podpira razvoj studija. Dobivamo boljša, večja opravila in projekte, ki nas navdihujejo. S strojem prihranimo čas, zato se lahko optimalno posvetimo prilagojenim portflejem vsakega strankinega projekta. Več časa lahko posvetimo izdelavi, popravljanju in izboljšavi fotografij, zato ustvarimo najboljše izdelke.

Jörg Kyas, Kyasova fotografija

Uprava londonskega okraja Newham

Na področju informacijske tehnologije je oddaljena diagnostika in vzdrževanje povsem običajen pristop in bili smo mnenja, da bi lahko podoben pristop s pridom izkoristili tudi za tiskalna opravila. Poleg tega smo se zavedali, da bomo tako bolje razumeli tendence uporabe tiska, kar nam bo v pomoč pri izoblikovanju prihodnjih strategije tiskanja.

Gary Sussex, vodja storitev informacijske in komunikacijske tehnologije

Mestni svet Leedsa

DWF-logo.jpg

Želeli smo uvesti pametno rešitev, s katero bi prihranili tako denar kot tudi čas.

Kirsty McCarthy, vodja upravljanja storitev tiskanja

LO Media

DWF-logo.jpg

Z znanjem, ki nam ga je posredoval Canon in ki smo ga pridobili na neodvisnem izobraževanju, lahko svojim strankam nudimo visokokakovostne digitalne storitve in imamo vizijo ter voljo, da začnemo bolj strateško razmišljati.

Lars Langbo, vodja proizvodnje

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Naložba v Canonov enobarvni tiskarski stroj imagePRESS 1135 in visokozmogljivi odlagalnik je takoj vplivala na produktivnost.

Daniel Sánchez, direktor

Marne Drukkers

Ročno zbiranje velikih plakatov je zelo zamudno in drago, zato smo se odločili poiskati boljšo rešitev.

Guus Sligter, direktor podjetja

Martin Parr

Parr-Hero1

S Canonovo pomočjo smo lahko oživili Martinove fotografije na privlačne načine in zagotovili, da bo njegovo delo vedno aktualno, ne glede na to, ali ga predstavimo v svojem londonskem studiu ali na enkratnih razstavah po vsem svetu.

Louis Little, vodja tiskarske produkcije

Maya Vik

Večji del našega uspeha temelji na neverjetni ravni profesionalnosti in podpore, ki ju nudi Canon. Kakovost produkcije vseh Canonovih izdelkov je bila na izjemno visoki ravni. Imeti partnerja, ki je lahko zagotovil vse potrebno za ta večmedijski projekt, je bilo neverjetno.

Pål Laukli, poklicni fotograf

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Zelo smo zadovoljni s svojim novim nadzornim sistemom. Odkar smo ga uvedli, smo znatno zmanjšali število tatvin v trgovinah in zdaj smo si zastavili nov cilj, da to število še zmanjšamo. Uporaba sistema je enostavna in nam omogoča boljši način interakcije s kupci in prodaje.

Branka Jerala, vodja marketinga

Univerza v Nottinghamu

Na naši univerzi raziskujemo najnovejšo tehnologijo, kot je 3D-tiskanje. Rešitev, ki nam jo je zagotovil Canon, je res izjemna, saj lahko zdaj izdelujemo podrobne in natančne modele, ki jih potrebujejo študenti arhitekture.

John Morgan, docent arhitekture

Online Reprographics

online-repro-hero1

Canon nam je že od začetka zaupal in to želimo posnemati pri načinu dela s strankami.

John Foy, ustanovitelj

Podjetje Orange Business Services

DWF-logo.jpg

Canon se ponaša z dokazanim strokovnim znanjem na področju mobilnega tiskanja, poleg tega pa smo kot mednarodno podjetje potrebovali partnerja, ki nam lahko zagotavlja podporo tudi zunaj meja Združenega kraljestva, in to Canon zagotovo je.

Nick Jones, vodja oddelka za nepremičnine in upravljanje objektov za severno in zahodno Evropo

PCS

DWF-logo.jpg

S Canonom smo v stalnem stiku, saj nam pomagajo promovirati storitve.

Asad Butt, vodja oddelka za tisk

Polomnis

Za zamenjavo starega tiskalnika s tiskalnikom Arizona smo se odločili zaradi težav s prijemanjem črnila pri starem tiskalniku.

Job ten Doeschate, direktor podjetja

Printondemand-worldwide

Učinkovitost je seveda ključnega pomena, a tudi zanesljivost je pomembna. Lahko imate odlično opremo, toda če je desetino časa v okvari, boste imeli težave. Teh težav s Canonom nismo imeli. Tudi če se naprava pokvari, bo naše servisno osebje kmalu pri vas in jo popravilo v manj kot dveh urah.

Andy Cork, izvršni direktor podjetja Printondemand-worldwide

ProjectColor

Operaterjem za upravljanje proizvodnje ni več treba nadzorovati več neodvisnih rasterskih delovnih postaj in tiskalnikov. Ker program Onyx Thrive temelji na tiskalnem mehanizmu PDF Adobe, imamo skupaj s strankami popolno zaupanje v rastriranje kompleksnih učinkov grafičnega oblikovanja, vključno z obdelavo prosojnih plasti, mešanih barvnih prostorov in barv točk.

Norman Scheffer, direktor

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Podjetje Pulp Grafisk je s Canonovo pomočjo podvojilo kapaciteto tiskanja na velike formate in tako povsem odpravilo potrebo po sodelovanju z drugimi tiskarskimi podjetji.

Terje Gulbrandsen

RDaSH

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so bili zelo odkriti v svojem pristopu in so nam povedali, kaj natanko bi bilo mogoče doseči z DSF in kakšne prednosti lahko pričakujemo.

Lisa Grandcourt, vodja infrastrukture

Studio Replay

Replay-logo

Canon nam je vedno znal prisluhniti ter nam predstaviti zamisli ter ponuditi strokovne nasvete, ko je bilo to potrebno. Skrbno so nam prisluhnili, zato so vedeli, s čim bi lahko naše podjetje izstopalo.

Andy Halasz, skrbnik

Ritz

DWF-logo.jpg

Canonov nasvet prek orodja Business & Innovation Scan in kot del njihove prodajne ponudbe je usmerjen proti bolj strateškemu pristopu k prenovi poslovanja.

Kurt Habersatter, izvršni direktor

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

V sodelovanju s Canonom smo v našo ponudbo obširno vključili storitve za različne medije, kampanje naših strank pa so zdaj bolj merljive.

Remo Martin, izvršni direktor

Sanders Group

Izdelki Océ Arizonas so spremenili moje podjetje. Med finančno krizo je večina drugih podjetij propadla, mi pa smo s temi napravami kljub manjšemu prometu zaslužili več. Moj promet se je zmanjšal, marža pa se je povečala, ko sem material, s katerim sem včasih trgoval, spremenil v nekaj z večjo vrednostjo. Ugodil sem željam na trgu po krajših dobavnih rokih, prilagojenih načinih uporabe in domiselnih rešitvah.

Marco de Wert, izvršni direktor

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Spremenilo je naš način dela. Prejeti računi se sortirajo na način, ki si ga prej nismo niti predstavljali. Ostaja mi tudi več časa, ki ga lahko porabim za delo na terenu z zaposlenimi in strankami.

Johan Selenius Rosengren, direktor družbe

Screentec

Če bi moral z eno besedo opisati, kaj pomeni biti Canonova stranka, bi izbral besedo "olajšanje". Pri Canonu bi težko našel napako, naj gre za zanesljivost in prilagodljivost naprav ali servis ter podporo osebja in inženirjev.

Darren James, izvršni direktor

Spazio81

Zaradi različnih storitev, ki jih nudimo, smo ustvarili veliko in raznoliko bazo strank, ki so zelo zveste in rade delajo z nami. Tako se naš sloves v svetu veča in zdaj dobivamo naročila tudi iz ZDA in s Kitajske.

Alessandro Locatelli, izvršni direktor

Staples

Potrebovali smo svetovalni pristop, da bi dobili vpogled v težnje naših strank. Potrebovali smo rešitev in strategijo, za kateri se je zdelo, da ne obstajata, vse dokler nismo izvedeli za Canonove poslovne storitve.

Richard Houppermans, vodja poslovnih storitev

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Večina naših strank zdaj uporablja proizvodnjo z eno potjo. Zmožnosti ColorStream pomenijo, da lahko zdaj naredijo več. Z digitalnimi slikami lahko podprejo svoja dinamična sporočila. Gre za izboljšavo informacij, ki jih dobijo stranke.

Tony Plummer, izvršni direktor za Združeno kraljestvo

The Print Foundry

Canon je odličen partner. Canonu pogosto predstavljamo ideje, skupaj razpravljamo o novih idejah o izdelkih in o tem, kako še lahko uporabimo tiskalnike imagePROGRAF. Kadar koli jih potrebujemo, nam takoj priskočijo na pomoč.

Renato Tavares, ustanovitelj

Študentski hotel

student-hero1

Canon nam nudi podporo na številne načine – ne le s kamerami vrhunske kakovosti, temveč tudi z odličnimi načini predprodajne pomoči. Uspelo nam je izdelati rešitev, ki jo naša ekipa lahko preprosto uporablja in ki popolnoma izpolnjuje naše potrebe.

Jan-Pieter Muis, vodja oddelka za upravljanje premoženja

TJ International

TJI-hero1

Vpliv tehnologije in poteka dela na produktivnost je občuten. Zdaj lahko izdelamo knjige z mehkimi platnicami v samo 24 urah, knjige s trdimi platnicami pa v 48 urah. Brez Canonovih strokovnega znanja in svetovalnih storitev to ne bi bilo mogoče.

Angus Clark, izvršni direktor

UKE

Danes je naša podpora za tiskalnike in večfunkcijske sisteme veliko boljša, ker zanjo skrbijo Canonovi strokovnjaki. Posledično se lahko kot oddelek za informacijsko tehnologijo osredotočamo na naše temeljne naloge. Poleg tega imamo zdaj nižje stroške tiska kot kadar koli prej.

Florian Benthin, vodja oddelka za namizne storitve

Univerza v Glasgowu

DWF-logo.jpg

Z izvedbo projekta, ki bo trajal 5 let, naj bi prihranili neverjetnih 5,5 milijona funtov.

Van Dillewijn Group

Zdaj imamo veliko boljši nadzor nad plačilnim sistemom in lahko račune obdelamo do 40 % hitreje kot prej. Poleg denarja, ki smo ga prihranili zaradi nižjih stroškov glob, nam je Canonova rešitev v splošnem prihranila 30 % stroškov.

Bert Rijkmans, izvršni direktor oddelka za informatiko in komunikacijo

Volkswagen

Canonovi napravi imagePRESS sta se izkazali za idealno dopolnitev obstoječe opreme za ofset in digitalni tisk. Napravi omogočata izvrstno razmerje med učinkovitostjo in kakovostjo, kar je idealno za večji delež naših naročil, saj povpraševanje po hitrem tisku z nizko naklado med strankami zelo narašča.

Helmuth Oschmann, vodja tiskarne

Von Hagen

Družina Océ Arizona ponuja vse – velikost, produktivnost in raznolikost za obdelavo široke izbire prilagodljivih in trdnih materialov. Vse to pomeni, da lahko strankam ponudimo stroškovno učinkovitejši in časovno varčnejši način postavitve stojnic. Zdaj, ko lahko tiskamo na vsak substrat, lahko resnično uresničimo katero koli ustvarjalno idejo.

Von Hagen

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju