Za podjetja

Študije primerov komercialnega tiskanja

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canonov pristop, s katerim so nam pomagali premagati poslovne izzive, odraža našo lastno metodologijo, kar vedno cenimo. Ta medsebojni odnos bo igral ključno vlogo pri naših morebitnih prihodnjih naložbah. Doslej smo z veseljem sodelovali s Canonom in tudi v prihodnje bomo sodelovali z njimi.

Andre Philpot, direktor poslovanja

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Večina naših strank zdaj uporablja proizvodnjo z eno potjo. Zmožnosti ColorStream pomenijo, da lahko zdaj naredijo več. Z digitalnimi slikami lahko podprejo svoja dinamična sporočila. Gre za izboljšavo informacij, ki jih dobijo stranke.

Tony Plummer, izvršni direktor za Združeno kraljestvo

TJ International

TJI-hero1

Vpliv tehnologije in poteka dela na produktivnost je občuten. Zdaj lahko izdelamo knjige z mehkimi platnicami v samo 24 urah, knjige s trdimi platnicami pa v 48 urah. Brez Canonovih strokovnega znanja in svetovalnih storitev to ne bi bilo mogoče.

Angus Clark, izvršni direktor

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju