Stralfors obarva prihodnje komunikacije s strankami s Canonom

Ponudnik storitev upravljanja komunikacij s strankami Stralfors je podjetje z dolgo tradicijo v tiskarski panogi. Od ustanovitve tiskarne v švedskem mestu Ljungby leta 1919 je podjetje raslo in se razvijalo, danes pa deluje v sedmih državah - na Danskem, Finskem, Norveškem, Poljskem, Švedskem, v Franciji in v Združenem kraljestvu.
V hitro se spreminjajočem svetu komunikacij se podjetje ponaša z razvojem in prodajo inovativnih komunikacijskih rešitev, ki nudijo podjetjem nove priložnosti za ustvarjanje močnejših, bolj osebnih odnosov s strankami. Pomemben steber te ponudbe je rešitev "bele knjige", ki omogoča strankam ugodnejše in bolj dinamično tiskanje ciljanih komunikacij po meri, saj lahko z enim prehodom natisnejo informacije, ki jih potrebujejo za vsako komunikacijo.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

»Večina naših strank zdaj uporablja proizvodnjo z eno potjo. Zmožnosti ColorStream pomenijo, da lahko zdaj naredijo več. Z digitalnimi slikami lahko podprejo svoja dinamična sporočila. Gre za izboljšavo informacij, ki jih dobijo stranke,« pove Tony Plummer, izvršni direktor za Združeno kraljestvo