Za podjetja

Študije primerov s področja grafičnih prikazov

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

BD&H

Ko sem si ogledal možnosti različnih proizvajalcev, je postalo očitno, da bi nam naprave Océ zagotovile najboljšo hitrost proizvodnje in kakovost slike po konkurenčni ceni. S Canonovo tehnično podporo in vrhunsko tehnologijo Océ smo postali pomembna ustvarjalna sila.

James Fox, direktor

Polomnis

Za zamenjavo starega tiskalnika s tiskalnikom Arizona smo se odločili zaradi težav s prijemanjem črnila pri starem tiskalniku.

Job ten Doeschate, direktor podjetja

Sanders Group

Izdelki Océ Arizonas so spremenili moje podjetje. Med finančno krizo je večina drugih podjetij propadla, mi pa smo s temi napravami kljub manjšemu prometu zaslužili več. Moj promet se je zmanjšal, marža pa se je povečala, ko sem material, s katerim sem včasih trgoval, spremenil v nekaj z večjo vrednostjo. Ugodil sem željam na trgu po krajših dobavnih rokih, prilagojenih načinih uporabe in domiselnih rešitvah.

Marco de Wert, izvršni direktor

Screentec

Če bi moral z eno besedo opisati, kaj pomeni biti Canonova stranka, bi izbral besedo "olajšanje". Pri Canonu bi težko našel napako, naj gre za zanesljivost in prilagodljivost naprav ali servis ter podporo osebja in inženirjev.

Darren James, izvršni direktor

Von Hagen

Družina Océ Arizona ponuja vse – velikost, produktivnost in raznolikost za obdelavo široke izbire prilagodljivih in trdnih materialov. Vse to pomeni, da lahko strankam ponudimo stroškovno učinkovitejši in časovno varčnejši način postavitve stojnic. Zdaj, ko lahko tiskamo na vsak substrat, lahko resnično uresničimo katero koli ustvarjalno idejo.

Von Hagen

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju