Podjetje Projectcolor je našlo uspeh z inovativnostjo in raznolikostjo pri zaslonski grafiki

Podjetje Projectcolor BV je bilo prvotno ustanovljeno leta 1978 kot podjetje za barvno reprografijo. Danes je znano kot vrhunski dobavitelj kakovostnih digitalnih natisov velikega formata za nekatere vodilne svetovne znamke. Podjetje Projectcolor zagotavlja tiskanje za široko uporabo z digitalnimi tiskalniki širokega formata in digitalnimi mediji, pri tem pa se drži kratkih delovnih rokov in najstrožjih zahtev po kakovosti.

Med tesnim sodelovanjem s Canonovimi strokovnjaki za potek dela je podjetje Projectcolor našlo odgovore v omrežni rešitvi potekov del s programom Onyx Thrive. Ta zagotavlja resnično celovit potek dela PDF od oddaje digitalnih datotek do upravljanja barv, tiskanja in rezanja.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

»Operaterjem za upravljanje proizvodnje ni več treba nadzorovati več neodvisnih rasterskih delovnih postaj in tiskalnikov. Ker program Onyx Thrive temelji na tiskalnem mehanizmu PDF Adobe, imamo skupaj s strankami popolno zaupanje v rastriranje kompleksnih učinkov grafičnega oblikovanja, vključno z obdelavo prosojnih plasti, mešanih barvnih prostorov in barv točk.«

Norman Scheffer, direktor