Skupina Sanders privablja novo bazo strank s Canonovimi ploskimi UV-tiskalniki

Leta 1985 smo začeli kot podjetje, ki se je ukvarjalo izključno z uvozom in prodajo magnetnih substratov tiskarjem, oblikovalcem in oglaševalskim podjetjem. Kmalu pa smo se razvili v vodilno podjetje za proizvodnjo in distribucijo prilagodljivih magnetnih materialov velikim prodajnim verigam in trgu prodaje napisov.

Ko je Marco de Wert, trenutni izvršni direktor, leta 1998 prevzel podjetje, je leta 2009 uvedel nekaj radikalnih sprememb poslovnega modela ter novo Canonovo tehnologijo ploskega UV-tiskalnika. To je podjetje Sanders Group usmerilo v popolnoma novo smer naložb v prihodnost podjetja, ustvarjanja raznolikih priložnosti za pridobivanje del z visokimi maržami ter temeljito spreminjanje postopka proizvodnje potiskanih magnetnih izdelkov.

Sanders-image1
Sanders-image2

»Izdelki Océ Arizonas so spremenili moje podjetje. Med finančno krizo je večina drugih podjetij propadla, mi pa smo s temi napravami kljub manjšemu prometu zaslužili več. Moj promet se je zmanjšal, marža pa se je povečala, ko sem material, s katerim sem včasih trgoval, spremenil v nekaj z večjo vrednostjo. Ugodil sem željam na trgu po krajših dobavnih rokih, prilagojenih načinih uporabe in domiselnih rešitvah.«

Marco de Wert, izvršni direktor