Screentec ponuja svet v barvah

Podjetje Screentec iz južnega Walesa je začelo opažati spreminjajoči se trg strank, ki so spoznale, da lahko tiskanje preseže visoke obsege, omejene barve in postane povsem prilagodljivo, z izdelki z nizko naklado, izdelanimi v neskončni paleti odtenkov. Na vrhu so se obdržali, ker so sprejeli svet digitalnega tiska in to zelo hitro.

Danes so v podjetju Screentec dodali v svojo zbirko še dva tiskalnika širokega formata Océ Arizona. Promet so povečali za več kot 40 odstotkov, razširili spletno prodajo in razvili edinstvene načine združevanja metode digitalnega tiskanja, sitotiska in litografije. S tem so strankam uspeli zagotoviti nekoč nepredstavljiv obseg izdelkov in storitev. Za podjetje Screentec pa je najpomembneje, da od začetka uporabe Canonovih digitalnih tiskalnikov niso zamudili niti enega roka.

screentec-image1
screentec-image2

»Če bi moral z eno besedo opisati, kaj pomeni biti Canonova stranka, bi izbral besedo "olajšanje". Pri Canonu bi težko našel napako, naj gre za zanesljivost in prilagodljivost naprav ali servis ter podporo osebja in inženirjev.«

Darren James, izvršni direktor