Institut Colchester na novo vloži denar, ki ga je prihranil s pomočjo Canonovega upravljanja storitev tiskanja, v poučevanje in učenje.

Ena največjih ustanov nadaljnjega izobraževanja v zahodni Angliji, ZK, Colchester Institute, ponuja predavanja za nadaljnjo in višjo izobrazbo več kot 12.000 študentom na več kot desetih lokacijah. V inštitutu so kot način zmanjšanja stroškov prepoznali tiskarsko infrastrukturo, ki ni bila ustrezno upravljana. Infrastrukturo so zagotovili različni dobavitelji, delovala pa je brez kakršne koli politike ali vodenja tiskanja, ki bi lahko močno prispevala k večji natančnosti in morebitnim prihrankom. Po reviziji njihovega tiskarskega okolja je Canon tesno sodeloval z inštitutom Colchester Institute. Predlagal je rešitev za upravljanje storitev tiskanja, s katero so zmanjšali porabo papirja in trajanje administrativnih postopkov ter znatno izboljšali uporabniško izkušnjo za študente in druge uporabnike. Inštitut je v prvih osemnajstih mesecih z izvajanjem rešitve prihranil 100.000 funtov. Vse prihranke je ponovno vložil v druga področja poučevanja in učenja.

colchester-image1

»Zelo nam je bil všeč pristop upravljanja storitev tiskanja, ki ga je priporočil Canon. Enako velja za profesionalni pristop predlagane Canonove projektne ekipe, ki je tesno sodelovala z našo projektno ekipo.«

Gary Horne, podravnatelj, finance in postopki