Za podjetja

Študije primerov s področja grafičnega oblikovanja

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Slika ABC

ABC- Hero1

Po zaslugi poteka dela Océ PRISMA in Canonove tehnologije imagePRESS smo racionalizirali svoje delovanje in dobiček s 50 % večjo zmogljivostjo in 30 % nižjimi stroški.

Ray Hawkins, izvršni direktor

BM Druck

DWF-logo.jpg

Govorili smo z mnogimi dobavitelji, a Canon je bilo težko prezreti, saj gre za dobavitelja, s katerim smo imeli mnoga leta zelo pozitiven odnos.

Rene Cassis, izvršni direktor

Cavelti

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so analizirali vsa področja našega poslovanja, da bi ugotovili, kako lahko izboljšamo svoj večkanalni pristop.

Marcel Bieri, vodja oddelka za medije in digitalne medije

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

S tiskalnikom Arizona 660XT lahko zagotavljamo visoko kakovost in krajše roke dobave. Nudimo lahko gradivo na mestu prodaje v manjših količinah in po konkurenčnih cenah.

Kirsten van Brummen, Elwe, posebne promocije

Eyes on Media

Kakovost fotografij in možnosti uporabe naprav Arizona so močno izboljšale storitev tiskanja fotografij, z njimi pa smo pridobili tudi nove posle. Bili smo navdušeni, ko so nas poklicali iz organizacije World Press Photo, po kateri se zgledujemo že več let. Vedeli smo, da bomo s Canonovo podporo in družino Arizona lahko hitro zadostili povpraševanju.

Martin Minoli, lastnik podjetja

Formara

Podjetje Canon je že od samega začetka tesno sodelovalo z nami – nudili so nam podporo pri iskanju pravih rešitev za naše potrebe, nato podroben pregled nad tem, kako rešitev vpeljati in kako bo koristila našemu poslovanju, ter nenazadnje omogočili namestitev ter usposabljanje, ki je zagotovilo gladek prehod in izboljšalo produktivnost.

Freddie Kienzler, izvršni direktor

FT Solutions

FT-hero1

Naložba v najsodobnejše sisteme za digitalno tiskanje je ključnega pomena za naš uspeh v prihodnje, saj je podjetju FT Solutions že prinesla odlične prednosti, našim strankam pa višjo kakovost in večjo fleksibilnost.

Tom Gurd, izvršni direktor

Občinski svet Hertsmere

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so se zavezali naši dolgoročni strategiji in nam podrobno pojasnili, kako lahko z digitalnim tiskanjem stroškovno učinkovito zagotavljamo hitre, prilagodljive in visokokakovostne storitve, ki jih pričakuje občinski svet.

Mark Roberts

hs Druck

Družba Canon je v naših prostorih izvedla tečaj za izgradnjo podjetja na temo prilagoditve tiskanja. Njihovi strokovni nasveti so resnično pomagali celotni ekipi pri razumevanju potenciala tehnologije in jim povečali samozavest tako na področju delovanja, kot tudi glede načina trženja teh sposobnosti strankam.

Helmut Hörmanseder, ustanovni partner

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Skupaj s podjetjem Canon smo vzpostavili relativno hitro rastoč oddelek za tiskanje panojev.

Adrie Hoogeveen, direktor podjetja

Kahle

DWF-logo.jpg

Tehnološke rešitve so seveda zelo pomembne, vendar to ni edini razlog, da sem se odločil za Canon. Pomemben dejavnik je bil tudi to, da Canon poleg naprav zagotavlja tudi komplet storitev, ki zajemajo nadaljnjo pomoč, usposabljanje in podporo. Glede na predhodne izkušnje sem bil prepričan, da bodo sodelovali z nami in nam zagotovili tiskarsko rešitev, s katero bomo spremenili poslovanje našega podjetja.

Dan Batek, tehnologija in finance, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Naložba v Canonov enobarvni tiskarski stroj imagePRESS 1135 in visokozmogljivi odlagalnik je takoj vplivala na produktivnost.

Daniel Sánchez, direktor

Marne Drukkers

Ročno zbiranje velikih plakatov je zelo zamudno in drago, zato smo se odločili poiskati boljšo rešitev.

Guus Sligter, direktor podjetja

Maya Vik

Večji del našega uspeha temelji na neverjetni ravni profesionalnosti in podpore, ki ju nudi Canon. Kakovost produkcije vseh Canonovih izdelkov je bila na izjemno visoki ravni. Imeti partnerja, ki je lahko zagotovil vse potrebno za ta večmedijski projekt, je bilo neverjetno.

Pål Laukli, poklicni fotograf

Printondemand-worldwide

Učinkovitost je seveda ključnega pomena, a tudi zanesljivost je pomembna. Lahko imate odlično opremo, toda če je desetino časa v okvari, boste imeli težave. Teh težav s Canonom nismo imeli. Tudi če se naprava pokvari, bo naše servisno osebje kmalu pri vas in jo popravilo v manj kot dveh urah.

Andy Cork, izvršni direktor podjetja Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Podjetje Pulp Grafisk je s Canonovo pomočjo podvojilo kapaciteto tiskanja na velike formate in tako povsem odpravilo potrebo po sodelovanju z drugimi tiskarskimi podjetji.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Canonov nasvet prek orodja Business & Innovation Scan in kot del njihove prodajne ponudbe je usmerjen proti bolj strateškemu pristopu k prenovi poslovanja.

Kurt Habersatter, izvršni direktor

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

V sodelovanju s Canonom smo v našo ponudbo obširno vključili storitve za različne medije, kampanje naših strank pa so zdaj bolj merljive.

Remo Martin, izvršni direktor

Spazio81

Zaradi različnih storitev, ki jih nudimo, smo ustvarili veliko in raznoliko bazo strank, ki so zelo zveste in rade delajo z nami. Tako se naš sloves v svetu veča in zdaj dobivamo naročila tudi iz ZDA in s Kitajske.

Alessandro Locatelli, izvršni direktor

The Print Foundry

Canon je odličen partner. Canonu pogosto predstavljamo ideje, skupaj razpravljamo o novih idejah o izdelkih in o tem, kako še lahko uporabimo tiskalnike imagePROGRAF. Kadar koli jih potrebujemo, nam takoj priskočijo na pomoč.

Renato Tavares, ustanovitelj

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju