Sodelovanje med družbo Eyes On Media in Canonom naznanja nov začetek za organizacijo World Press Photo

Podjetje s sedežem v Amsterdamu ponuja široko izbiro storitev za profesionalne fotografe. Te vključujejo podporo pri snemanju, urejanju in tiskanju fotografij visoke kakovosti. Njihov cilj so najzahtevnejša področja trga, zlasti razstave, muzeji, arhitektura, umetniški izdelki in prodajni sektor. Podjetje Eyes On Media je pri vzpostavitvi najboljše možne rešitve tesno sodelovalo z organizacijo World Press Photo in družbo Canon, pri tem pa uporabilo ploski tiskalnik 480 GT Océ Arizona in Canonovo digitalno mizo za rezanje Océ Procut. To je omogočilo tiskanje neposredno na 1 mm debele plošče forex in liste dibond, s čimer so dosegli izredno natančno in profesionalno barvo.

Končni rezultat je organizaciji World Press Photo ponudil trajnostno rešitev, ki je znatno zmanjšala škodo, ki lahko nastane med prevozom, ob enem pa je v fotografije vdahnila novo življenje. Ustvarila je vizualno osupljiv učinek, ki je po mnenju organizacije odigral pomembno vlogo pri izvedbi uspešne razstave.

EOM-image1

»Kakovost fotografij in možnosti uporabe naprav Arizona so močno izboljšale storitev tiskanja fotografij, z njimi pa smo pridobili tudi nove posle. Bili smo navdušeni, ko so nas poklicali iz organizacije World Press Photo, po kateri se zgledujemo že več let. Vedeli smo, da bomo s Canonovo podporo in družino Arizona lahko hitro zadostili povpraševanju.«

Martin Minoli, lastnik podjetja