Podjetje Print Foundry uspeva na umetnostnem in fotografskem tržišču s Canonom.

Podjetje The Print Foundry je bilo ustanovljeno leta 2008. Delovati je začelo kot podjetje s storitvami za tiskanje digitalnih fotografij pod imenom Creative Wall Art. Proizvajali so fotografske izdelke za potrošnike, npr. platna in okvirjene natise. Ko je podjetje ponovno stopilo na trg pod imenom The Print Foundry, je želelo nadgraditi tehnologijo digitalnega tiskanja, da bi proizvajalo slike z želeno visoko ravnjo kakovosti.

Očitni zmagovalec je bil Canonov tiskalnik imagePROGRAF s tehnologijo tiskanja z 12 črnili. Podjetje ga je izbralo zaradi kakovosti slik v različnih nakladah in vrhunskih zmogljivosti barvnega umerjanja. Ti atributi so v roku enega leta neposredno prispevali k hitri rasti podjetja The Print Foundry na ciljnih trgih. Podjetje je ustvarilo občudovanja vreden portfelj strank, ki vključuje velike prodajalne, številne umetnike in ugledne fotografe.

TPF-image1

»Canon je odličen partner. Canonu pogosto predstavljamo ideje, skupaj razpravljamo o novih idejah o izdelkih in o tem, kako še lahko uporabimo tiskalnike imagePROGRAF. Kadar koli jih potrebujemo, nam takoj priskočijo na pomoč.«

Renato Tavares, ustanovitelj