Za podjetja

Študije primerov s področja zdravstva

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Odločitev, da namestimo Canonove omrežne varnostne kamere, je bila odlična, saj so izredno kakovostne in močno vplivajo na naša vsakodnevna opravila. Rezultat je bil takojšen.

René Groot, generalni direktor

RDaSH

DWF-logo.jpg

Pri Canonu so bili zelo odkriti v svojem pristopu in so nam povedali, kaj natanko bi bilo mogoče doseči z DSF in kakšne prednosti lahko pričakujemo.

Lisa Grandcourt, vodja infrastrukture

Bolnišnica St. James

Količine pisarniškega dela v bolnišnici so bile vrtoglave in so zahtevale ogromno časa. Stenske in talne površine je zasedala papirna dokumentacija, ki bi zahtevala 18 mesecev dela. Vsi ti podatki so zdaj shranjeni digitalno, kar nam je omogočilo varno in prijetno delovno okolje.

Pat Bailey, podpora za sisteme SAP

UKE

Danes je naša podpora za tiskalnike in večfunkcijske sisteme veliko boljša, ker zanjo skrbijo Canonovi strokovnjaki. Posledično se lahko kot oddelek za informacijsko tehnologijo osredotočamo na naše temeljne naloge. Poleg tega imamo zdaj nižje stroške tiska kot kadar koli prej.

Florian Benthin, vodja oddelka za namizne storitve

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju