Za podjetja

Študije primerov s področja proizvodnje

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

S Canonovo pomočjo smo sprejeli globalni pristop k upravljanju tiskanja. Canon je z eno potezo pomagal preoblikovati našo organizacijo po vsem svetu.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Ne samo, da varčujemo s časom, popolnoma smo tudi spremenili svoj način dela.

Papanikolaou Zina, trženje

Borealis AG

borealis

Naš cilj je bil gladek prehod na standardizirano okolje za tiskanje, ki mora biti popolnoma povezano z omrežjem. S tem smo želeli našim uporabnikom zagotoviti bolj centralizirano podporo ter prihraniti pri vzdrževanju in podpori.

Jacky Cillen, vodja ekipe za informacijske tehnologije in sisteme (IT&S)

Falquon

Canon nam nudi veliko podporo, da izkoristimo vse prednosti zbirke ONYX workflow za napredno upravljanje barv. To je za nas ključni vidik poteka dela, doslednost donosa z družino Océ Arizona pa je sedaj izjemna.

Martin Prager, direktor, Falquon

Volkswagen

Canonovi napravi imagePRESS sta se izkazali za idealno dopolnitev obstoječe opreme za ofset in digitalni tisk. Napravi omogočata izvrstno razmerje med učinkovitostjo in kakovostjo, kar je idealno za večji delež naših naročil, saj povpraševanje po hitrem tisku z nizko naklado med strankami zelo narašča.

Helmuth Oschmann, vodja tiskarne

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju