Za podjetja

RHI

Danes več ne najemamo oglaševalskih agencij za umetniško oblikovanje in pripravo podatkov – vse to za nas opravi zunanji ponudnik tiskarskih storitev, pri čemer vse tiskarske zahteve izvedemo sami v podjetju in tako zagotavljamo kakovost na ravni ofset tiska. Rezultat je zmanjšanje stroškov celotnega procesa za približno 50 %.

Christoph Brandner, vodja oddelka

Podjetje RHI AG je vodilni svetovni specialist za tehnologije in proizvajalec ognjevarnih izdelkov, ki so nepogrešljivi v vrsti težkih industrij. Vzdrževanje vodilnega položaja je povezano s stalnim vlaganjem v raziskave in razvoj. Tako je ključnega pomena tudi dokumentiranje inovacij strokovnjakov s področja raziskav in razvoja, za katero je odgovoren interni oddelek za grafiko in oblikovanje. Vodja oddelka, Christoph Brandner, je predlagal uvedbo učinkovitega oddelka, ki bi lahko hitro in po meri opravil raznovrstne naloge tržnega komuniciranja. S Canonovo pomočjo ima podjetje RHI zdaj zanesljiv vir za tiskanje gradiv vrhunske kakovosti, s pomočjo katerih stranke obvešča o svojih najnovejših inovacijah.

Preberite zgodbo in izvedeli boste, kako je podjetje Canon odigralo ključno vlogo pri uresničenju vizije Christopha Brandnerja.

Prenos študije primera

Katere izdelke in storitve uporabljajo?

Barvni tiskalniki za rezane liste

Barvni tiskalniki za rezane liste so bili zasnovani za profesionalne tiskarne in oddelke za tiskanje v podjetjih. Prinašajo izjemno kakovost tiskanja, nove rešitve za poteke dela in več možnosti končne obdelave v napravi za visoko donosnost naložbe.