Za podjetja

Študije primerov tiskanja

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Documenteam

ABC- Hero1

Pri ofsetnem tisku manjša opravila niso ekonomična. Nekatere količine opravil, ki se tiskajo s tonerskimi tiskalniki, so predrage.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Ker smo podjetje za upravljanje premoženja, moramo vzdrževati brezhibno integriteto blagovne znamke in ohranjati zaupanje v našo organizacijo. Pri tem je izjemno pomembno vlogo odigral tudi Canon.

Vanessa O’Reilly, vodja trženja

I-Pack

ipack-logo

Do konca leta 2015 želimo povečati svoje zmogljivosti za 25 %, do leta 2016 pa še za nadaljnjih 15 %. S Canonovo podporo in tehnologijo smo na dobri poti, da dosežemo svoje poslovne cilje.

Atle Andreassen, ustanovitelj

LO Media

DWF-logo.jpg

Z znanjem, ki nam ga je posredoval Canon in ki smo ga pridobili na neodvisnem izobraževanju, lahko svojim strankam nudimo visokokakovostne digitalne storitve in imamo vizijo ter voljo, da začnemo bolj strateško razmišljati.

Lars Langbo, vodja proizvodnje

Studio Replay

Replay-logo

Canon nam je vedno znal prisluhniti ter nam predstaviti zamisli ter ponuditi strokovne nasvete, ko je bilo to potrebno. Skrbno so nam prisluhnili, zato so vedeli, s čim bi lahko naše podjetje izstopalo.

Andy Halasz, skrbnik

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju