Za podjetja

Študije primerov profesionalne fotografije

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Clive Booth

Ko natisnjen izdelek primeš v roke, občutiš nekaj posebnega. Če kupiš umetnino, bo običajno naslikana na platno. Enako velja za fotografijo, če jo kupiš, jo želiš imeti natisnjeno na papir in ne prikazano na zaslonu. Ko je nekaj natisnjeno na papir, lahko to primeš v roke, v tem pa se skriva nek poseben čar. To je glavni razlog, zakaj imam tiskalnik.

Clive Booth

Gary Knight

Ta tiskalnik imam že šest let in ne želim ga zamenjati z nobenim drugim. Vse, kar želim, opravi zelo dobro in dosledno. Naravnost navdušen sem nad njim, to je moja najljubša naprava.

Gary Knight

Kyasova fotografija

Tiskalnik imagePROGRAF podpira razvoj studija. Dobivamo boljša, večja opravila in projekte, ki nas navdihujejo. S strojem prihranimo čas, zato se lahko optimalno posvetimo prilagojenim portflejem vsakega strankinega projekta. Več časa lahko posvetimo izdelavi, popravljanju in izboljšavi fotografij, zato ustvarimo najboljše izdelke.

Jörg Kyas, Kyasova fotografija

Martin Parr

Parr-Hero1

S Canonovo pomočjo smo lahko oživili Martinove fotografije na privlačne načine in zagotovili, da bo njegovo delo vedno aktualno, ne glede na to, ali ga predstavimo v svojem londonskem studiu ali na enkratnih razstavah po vsem svetu.

Louis Little, vodja tiskarske produkcije

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju