Za podjetja

Študije primerov s področja maloprodaje

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.

EH Booth & Co Ltd

Ker vodimo politiko sodelovanja z lokalnimi dobavitelji, kjer koli je to mogoče, se obseg in format računov, izdanih našim trgovinam, zelo razlikuje – od ročno napisanih do večstranskih, papirnatih in elektronskih računov. Nov sistem obdelave računov podjetju Booths omogoča več funkcionalnosti pri obdelavi računov in več informacij o računih, ki krožijo po podjetju.

Steve Sumner, finančni nadzornik

GEV

Želel sem si nekaj robustnega, enostavnega za upravljanje in prilagojenega našim potrebam. Na trgu je sicer veliko dobro zasnovanih rešitev, toda v majhnem podjetju kot je moje, s samo sedmimi zaposlenimi, se nekatere rešitve za upravljanje dokumentov enostavno ne bi izplačale.

Friedrich Staller, izvršni direktor

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Zelo smo zadovoljni s svojim novim nadzornim sistemom. Odkar smo ga uvedli, smo znatno zmanjšali število tatvin v trgovinah in zdaj smo si zastavili nov cilj, da to število še zmanjšamo. Uporaba sistema je enostavna in nam omogoča boljši način interakcije s kupci in prodaje.

Branka Jerala, vodja marketinga

Staples

Potrebovali smo svetovalni pristop, da bi dobili vpogled v težnje naših strank. Potrebovali smo rešitev in strategijo, za kateri se je zdelo, da ne obstajata, vse dokler nismo izvedeli za Canonove poslovne storitve.

Richard Houppermans, vodja poslovnih storitev

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju