nama-hero1

Slovenska veriga veleblagovnic Nama je izboljšala varnost s Canonovimi omrežnimi kamerami

Canonova rešitev z omrežno kamero za Namo je bila izjemno učinkovita in je pripomogla k zanesljivejšemu odkrivanju tatvin. Predvsem splošna izboljšava na področju kakovosti slike sistema je bila dobrodošla, saj je neposredno poskrbela za višje število ugotovljenih kršitev in podanih prijav na policijo.

Tudi upravljanje novega sistema je enostavno in uporabniku prijazno, saj omogoča skupini za preprečevanje tatvin, da več časa nameni nadziranju in zaznavanju tatvin, namesto pregledovanju posnetkov varnostnih kamer nizke kakovosti. Novi zaposleni se lahko naučijo upravljati sistem v samo dveh urah. Poleg tega pogodba o vzdrževanju z integratorjem zagotavlja takojšen odziv v primeru tehničnih težav, kar zagotavlja, da imajo morebitne okvare sistema čim manjši vpliv na delovanje.

nama-image1

»Kadar koli lahko preprosto namestimo dodatne kamere in zamenjamo starejše modele. Gre za dolgoročno naložbo. Veselimo se sodelovanja s podjetjem Canon, njihovo rešitev pa bomo v prihodnosti verjetno uvedli tudi v drugih trgovinah.«

Branka Jerala, vodja marketinga