Za podjetja

Študije primerov varnosti

Oglejte si, kaj naše stranke pravijo o nas. Spodaj si oglejte in preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so jim Canonove rešitve pomagale pri soočanju s poslovnimi izzivi.


Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Odločitev, da namestimo Canonove omrežne varnostne kamere, je bila odlična, saj so izredno kakovostne in močno vplivajo na naša vsakodnevna opravila. Rezultat je bil takojšen.

René Groot, generalni direktor

Britanska knjižnica

British-image1

Izjemno smo navdušeni nad Canonovimi omrežnimi kamerami vrhunske kakovosti. Razmišljamo celo, da bi trenutno število modelov povečali na 400 kamer.

Bhanu Goud, vodja oddelka za varnostne sisteme

FC Dordrecht

FC-hero1

Želeli smo, da bi bili naši posnetki vedno izredno kakovostni, zlasti v predelih stadiona s šibko osvetlitvijo. Prepričani smo bili, da lahko to dosežemo samo s prehodom iz analognega v digitalni zapis.

Jacques de Zeeuw, varnostnik

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Zelo smo zadovoljni s svojim novim nadzornim sistemom. Odkar smo ga uvedli, smo znatno zmanjšali število tatvin v trgovinah in zdaj smo si zastavili nov cilj, da to število še zmanjšamo. Uporaba sistema je enostavna in nam omogoča boljši način interakcije s kupci in prodaje.

Branka Jerala, vodja marketinga

Študentski hotel

student-hero1

Canon nam nudi podporo na številne načine – ne le s kamerami vrhunske kakovosti, temveč tudi z odličnimi načini predprodajne pomoči. Uspelo nam je izdelati rešitev, ki jo naša ekipa lahko preprosto uporablja in ki popolnoma izpolnjuje naše potrebe.

Jan-Pieter Muis, vodja oddelka za upravljanje premoženja

Industrije

Prebrskajte industrijske sektorje in v spustnem seznamu izberite vrsto industrije, da boste izvedeli več o Canonovih rešitvah na tem področju