Za podjetja

Domače pisarne

Canon ima popolne rešitve za tiskanje in skeniranje za vašo domačo pisarno.

Naše rešitve so preproste za uporabo in jih odlikujejo pametne tehnologije, ki vam pomagajo ohranjati učinkovitost, povezanost in prilagodljivost podjetja. Vsi izdelki iz naše ponudbe za majhna podjetja se odlično prilegajo domu in vsakokrat zagotavljajo izredne rezultate in zanesljivo delovanje.

Home Office

Priročnost, ugodnost in kakovostne barve v udobju doma

Stroškovno učinkovito poslovanje

Vrhunsko barvno tiskanje

Hitrost, kompaktnost, učinkovitost

Kompaktno in priročno skeniranje, kjerkoli že ste

Zakaj izbrati Canon za domačo pisarno?

Perform

Učinkovitost

Naši izdelki za domače pisarne zagotavljajo hitrost, kakovost in zanesljivost, ki jo potrebujete za izboljšanje delovnega procesa. Poleg tega se odlično prilegajo vašemu domu.

Connect

Poveži

Možnost povezave z brezžičnim omrežjem omogoča prilagodljivost in dostop do tiskalnika ali skenerja iz katerega koli kotička doma ter tiskanje iz pametnega telefona ali tablice ali skeniranje vanje.

Save

Datoteko

Zahvaljujoč vgrajenim tehnologijam, kot so samodejni vklop, 2-stransko tiskanje in pametna programska oprema, lahko prihranite čas, energijo in stroške – tako izboljšate učinkovitost podjetja in povečate dobiček.

Sustain

Trajnost

Z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami, ki varčujejo s papirjem in črnilom, lahko zmanjšate svoj vpliv na okolje. Poleg tega lahko enostavno reciklirate kartuše za črnilo in toner.

Small Office

Majhne pisarne

Želite dati funkcije za tiskanje in skeniranje v velikem obsegu v skupno rabo v majhni pisarni? Ponujamo hitre in učinkovite rešitve s številnimi možnostmi za povezovanje.

On the move

Delo na poti

Iščete rešitve za mobilno delo? Preprosto skeniranje, skupna raba, dostop in tiskanje, ko ste na poti – to zagotavljajo naše kompaktne rešitve, ki se napajajo prek USB-ja in baterij.