Za podjetja

Na poti

Ohranite storilnost na poti s Canonovimi kompaktnimi rešitvami za tiskanje in skeniranje, ki se napajajo prek USB-ja in baterij ter imajo možnost povezave z brezžičnim omrežjem.

Uživajte v svobodi tiskanja iz storitev v oblaku in shranjevanja skeniranih dokumentov v takšne storitve, ne glede na to, kje ste. Za dodatno prilagodljivost pri opravljanju dela na poljubnem mestu poskrbita brezžično tiskanje in skeniranje.

On the Move

Barvni tiskalniki

Barvno tiskanje na poti.

Skenerji

Kompaktno in priročno skeniranje, kjerkoli že ste.

Zakaj izbrati Canon za delo na poti?

Perform

Učinkovitost

Povezava prek USB-ja vam omogoča prilagodljivo skeniranje in tiskanje visokokakovostnih profesionalnih dokumentov, kamor koli vas popelje delo.

Connect

Poveži

Skenirajte, delite in tiskajte informacije, ko ste na poti, z enostavnim tiskanjem in upravljanjem dokumentov neposredno iz mobilne naprave.

Save

Datoteko

Naše rešitve za mobilno tiskanje in skeniranje vas opremijo s tehnologijo in funkcionalnostjo za nemoteno delo, ko ste na poti, da lahko izkoristite dragocen čas.

Sustain

Trajnost

Z varčnimi napravami in digitalnimi rešitvami, ki se napajajo prek USB-ja, lahko brez težav prenašate podatke med lokacijami in obenem prispevate k manjši porabi energije in nižjemu izpustu ogljikovega dioksida.

Home Office

Domače pisarne

Potrebujete enostavno in cenovno ugodno rešitev za domačo pisarno? Na voljo imamo številne naprave za tiskanje in skeniranje, ki so kot nalašč za vas.

Small Office

Majhne pisarne

Želite dati funkcije za tiskanje in skeniranje v velikem obsegu v skupno rabo v majhni pisarni? Ponujamo hitre in učinkovite rešitve s številnimi možnostmi za povezovanje.