Za podjetja

Majhne pisarne

Ne glede na vrsto vašega podjetja vam Canonovi tiskalniki in skenerji za majhna podjetja ponujajo pametno in preprosto rešitev, ki zanesljivo zagotavlja visokokakovostne rezultate in boljšo storilnost za nižjo ceno.

Širok nabor možnosti za povezovanje in uporabniku prijaznih programskih orodij vam omogoča, da izkoristite vse funkcije tiskalnika z nemoteno skupno rabo v podjetju.

Small Office

Barvni večnamenski tiskalniki oživijo dokumente.

Stroškovno učinkoviti večnamenski tiskalniki za živahne pisarne.

Delite moč briljantnega barvnega tiskanja.

Ko je stroškovno učinkovito tiskanje vse, kar potrebujete.

Učinkovito zajemanje dokumentov za majhne pisarne.

Zakaj izbrati Canon za majhno pisarno?

Perform

Učinkovitost

Canonove rešitve za tiskanje in skeniranje v velikem obsegu zagotavljajo rezultate profesionalne kakovosti v kratkem času, da lahko brez težav in varno delite dokumente z drugimi ter jih arhivirate.

Connect

Poveži

Učinkovito povežite okolje majhne pisarne. Omogočite skupno rabo funkcij za tiskanje in skeniranje prek etherneta ali brezžičnega omrežja ter izkoristite delo v oblaku in mobilnih napravah za večjo prilagodljivost.

Save

Datoteko

Uživajte v največji učinkovitosti in produktivnosti po najnižji ceni – to vam zagotavljajo Canonove rešitve za tiskanje in skeniranje za majhna podjetja.

Sustain

Trajnost

Zmanjšajte vpliv svoje pisarne na okolje z našimi energetsko učinkovitimi rešitvami, ki varčujejo s papirjem in črnilom.

Home Office

Domače pisarne

Potrebujete enostavno in cenovno ugodno rešitev za domačo pisarno? Na voljo imamo številne naprave za tiskanje in skeniranje, ki so kot nalašč za vas.

On the move

Na poti

Iščete rešitve za mobilno delo? Preprosto skeniranje, skupna raba, dostop in tiskanje, ko ste na poti – to zagotavljajo naše kompaktne rešitve, ki se napajajo prek USB-ja in baterij.