Zakaj bi sklenili partnerstvo s Canonom?

Ko sodelujemo z našimi partnerji, Canonov partnerski kanal združuje veščine in inovacije ter razvija moč Canonove znamke, izdelkov, rešitev in storitev za doseganje medsebojnega uspeha.

Pri Canonu cenimo, da naši partnerji potrebujejo:

 • jasno pot do dobička, ki je konkurenčna z drugimi izdelki in storitvami;
 • razvoj novih izdelkov, ki je konkurenčen na trgu;
 • zanesljivo dostavo in podporo Canonovih izdelkov;
 • na trgu zanesljivega partnerja.

Preprosto poslovanje

Pri Canonu želimo svojim partnerjem poenostaviti poslovanje; zavezali smo se, da vas bomo podpirali pri vsakem koraku, od načrtovanja do podpore naknadne prodaje. Naš poslovni pristop sledi filozofiji Kyosei, kar pomeni "skupno življenje in delo za skupno dobro". Izjemno ponosni smo na svoje ljudi, ki neprekinjeno živijo to filozofijo. Mi dodamo človeško noto in sodelovalen pristop v interakciji s partnerji, s tem pa pokažemo, da razumemo vaše težave ter zagotavljamo dolgoročne medsebojne finančne prednosti in uspeh.

Načrtujte svoje poslovanje

Na voljo sta dva različna Canonova partnerska programa, ki se popolnoma ujemata z vašimi zmogljivostmi in strokovnim znanjem. Med sodelovanjem bomo odkrili, kateri program vam najbolj ustreza glede na vaš letni poslovni načrt. Ta program bo podpiral vaše poslovne cilje in vam omogočil, da se boste razvijali skupaj s Canonom. Poiskali bomo razvojna območja, da boste dosegli dodatno vrednost, zmožnosti in poslovne prednosti. Del vašega poslovnega načrta bo tudi poglobljena analiza vas kot partnerja, kateri bo sledila dogovorjena strateška usmeritev, ta pa bo določena z jasnimi cilji in vizijo prihodnosti. Skupaj z vami bomo izdelali aktivni načrt za uresničitev te vizije ter ga ponovno pregledali vsakih šest mesecev, da preverimo napredek, ga ustrezno prilagodimo in zagotovimo sledenje zastavljenim ciljem. Naše namensko upravljanje računov ter strokovno svetovanje ustvarjata tudi odlične poslovne priložnosti in dragocen vpogled na trg.

Omogočite svoj posel

Canonovi partnerski programi so sestavljeni iz obsežnega nabora potrdil. Prvi korak je prikaz veščin in znanja, ki so potrebni za zagotavljanje kakovostnih storitev vašim strankam. Potrdila odražajo vaše področje strokovnega znanja in obseg portfelja, ki ga lahko uporabite za nove stranke. S potrdili lahko poudarite svoje veščine ter uživate v prisluženem dobičku in izjemno zadovoljnih končnih uporabnikih. Osredotočamo se na usposabljanje vaše ekipe za predprodaje, prodaje in naknadne prodaje Canonove tehnologije. Ponujamo vam dostop do Canonovega izobraževalnega portala, kjer so na voljo različna usposabljanja prek spleta ali v živo, s katerimi bo vaša ekipa pridobila poglobljeno znanje in izkušnje za spodbujanje rasti.

Povečajte svoj dobiček

S partnerskimi programi ugotavljamo, da imajo partnerji različne motivacije za sodelovanje s Canonom in zato potrebujejo različne ravni podpore. Raven prejete podpore je odvisna od:
 • Zvestobe in predanosti
 • Potrdill
 • Zmožnosti
Poslovni gonilniki so kritični elementi našega partnerskega programa. Canon vam bo zagotovil denarni paket, s katerim boste sledili povrnitvi naložbe. Gonilniki bodo usklajeni z vašim poslovnim načrtom ter vam zagotavljali rast in pridobivanje novih poslov. Aktivno podpiramo rast, nadomestne bobne in potrošni material, sodelovanje v trženju, razpise, promocije izdelkov in predstavitvenih prostorov ter posebne ponudbe.

Ustvarjanje povpraševanja

Z identiteto, predstavitvenimi materiali in dogodki Canonovega partnerja boste na trgu bolj izstopali in pri možnih kupcih dosegli večjo prepoznavnost. Za vas organiziramo dogodke na mednarodnih razstavah, kot je EXPO, kamor lahko povabite tudi svoje stranke ali možne kupce. Uporabljamo spletno orodje za iskanje partnerjev, ki morebitne stranke iz vaše regije usmerja proti vam ter vam svetuje, kako lahko pridobite točne in kakovostne podatke o strankah. Poleg tega ustvarimo tudi prepričljiva sporočila, s katerimi boste pritegnili pozornost svojih strank in možnih kupcev ter spodbudili povpraševanje. Glede na vašo stopnjo potrdil in zmogljivosti, nudimo podporo za dodaten vpogled v specializirane panoge (npr. proizvodnja, izobraževanje, pravo) ter promocijske materiale, da se lahko obrnete na različne osebe, ki sprejemajo odločitve, npr. vodjo financ, informacijskih tehnologij in trženja.

Prodaja

Ker želimo spodbujati prodajo, smo pripravili celotno zbirko orodij za sklepanje poslov. Med orodja za prodajo spadajo:
 • Orodja za primerjavo s konkurenco in protiargumenti
 • Poročila Insight
 • Podpora dogodkov
 • Konfiguratorji
 • Orodja za specializirane panoge
 • Sredstva za oglaševanje
 • Vsebina premišljenega vodenja
Orodja za prodajo so na voljo v našem portalu za partnerje, ki deluje kot spletni upravitelj računov in vam zagotavlja vse potrebne informacije vse dni v letu. Celo leto izvajamo redne promocije in pobude, da bi spodbudili partnersko prodajo.

Izpolnite in presezite pričakovanja svojih strank

Ko ste izdelek prodali, lahko z našo namensko podporo še naprej nudite izjemno uporabniško izkušnjo in ustvarjate povečano povpraševanje tudi v prihodnosti. Nudimo vam:
 • Orodja za oddaljeni servis
 • Pomoč za uporabnika
 • Razvojni programi za serviserje
 • Izobraževanje
 • Tehnična podpora na terenu
 • Prihodnost podjetja