Za podjetja

Svetovalne storitve

Za vzdrževanje konkurenčnosti morate slediti dogajanjem in priložnostim, toda hitri tempo sprememb in informacijske tehnologije je težko vzdrževati. Canon je popoln vodič v poslovnem okolju, ki se neprestano spreminja. Za povečanje konkurenčnosti, ki omogoča preživetje in uspeh, je potrebno zagrabiti za vsako priložnost. IT lahko vašemu podjetju zagotovi prednost pred vašimi tekmeci, ne samo pri skrbi za vaše izdelke in storitve, temveč tudi pri učinkovitosti vaše organizacije, zmanjšanju stroškov in povečanju storilnosti.

Brez razumevanja, kaj je na voljo in kako to lahko uporabite pri vašem poslovanju, hitro pride do dragih napak, toda kako priti čez minsko polje možnosti, ki so na voljo?

S Canon svetovalnimi storitvami imate partnerja z znanjem, ki vas lahko vodi skozi postopek odločanja in vam pomaga pri izogibanju dragih pasti. Prek stika z nami imate dostop do naših bogatih izkušenj in specializiranih IT partnerjev. Bodisi rešitev upravljanja z dokumenti, tiskarska rešitev ali pa postavitev omrežja novega podjetja, naši svetovalci vam bodo pomagali pri določitvi vaši potreb, ovrednotenju vašega sedanjega sistema in delovanja, ter predlogih izboljšav, ki bi pomagale pri realizaciji razvoja vaših poslovnih načrtov.

spacer
					image
Naše storitve
Storitve svetovanja
Storitve vmeščanja
Usposabljanje in izobraževanje
Storitve vzdrževanja