Za podjetja

Implementacijske storitve

Sprememba vašega poslovnega sistema brez usposobljenega osebja, ki bi ga lahko izvedlo, vam lahko vzame nepotreben čas in denar ter prekine vaše poslovanje. Pri Canon-u na podlagi naših bogatih izkušenj uvedemo nove rešitve hitro in s čim manj prekinitvami.

Naše implementacijske storitve se vključijo vaš nov poslovni sistem ali komponento gladko, brez pretresov ali prekinitve vaših osnovnih poslovnih procesov.

Osnova za to je dobro načrtovanje, ki temelji na globokem razumevanju tega, kar se bo dogajalo. To je ena izmed naših prednosti, ki izhaja iz bogatih izkušenj. Najprej določimo časovni okvir, na podlagi katerega vse skupaj organiziramo, nato pa poskušamo doseči mejnike v zadanem roku.

Naše izkušeno osebje ima vsa znanja, ki so potrebna; od namestitve, polaganja kablov, nastavljanja, do testiranja za preverjanje, ali sistem deluje na najboljši možni stopnji v čim hitrejšem času.

S Canon implementacijskimi storitvami lahko razvijate vaše poslovanje z samozavestjo in brez prekinitev vašim strankam nudite stopnjo storitev, ki so jo navajene.                                                                                               

spacer
					image
Naše storitve
Storitve svetovanja
Storitve vmeščanja
Usposabljanje in izobraževanje
Storitve vzdrževanja