Za podjetja

Storitve vzdrževanja

Visokokakovosten sistem potrebuje strokovno storitev in podporo, da se zagotovi največji izkoristek, ali v primeru okvare, najmanjšo prekinitev vašega poslovanja. Na voljo imamo strokovno usposobljene in opremljene inženirje, ki pokrivajo skoraj vsako točko v Evropi, in ki so predani, da to zagotovijo.

V današnjem pisarniškem okolju se, kadar se zruši sistem ali pa kakšen del preneha delovati, vse ustavi. S Canon storitvijo in podporo ste lahko prepričani, da imate največji izkoristek vaših poslovnih rešitev in tako tudi največjo vrednost vaše investicije.

Smo strokovnjaki v vzdrževanju in servisiranju naši izdelkov, obenem pa smo po potrebi pooblaščeni tudi za vzdrževanje drugih blagovnih znamk.

Zaradi nenehnega vlaganja v izobraževanje naših inženirjev imate dostop do enega najmočnejših vzdrževalnih omrežij na trgu, kjerkoli v Evropi ste. Naše prilagodljive vrste možnosti podpore pomenijo, da lahko najdete paket, ki je najbolj primeren za vaše poslovanje.

Za tehnično in programsko podporo je za pomoč potreben samo telefonski klic in veliko vaših težav bo preko telefona rešenih, s pomočjo člana našega prijaznega in izkušenega osebja, hitro in enostavno.

Canon storitve vzdrževanja pomenijo brezskrbnost. Izsledek naših stalnih raziskav zadovoljstva strank kažejo, da imamo zelo zadovoljne stranke, izsledki pa so osnova za nadaljnje izboljšanje naših storitev.

spacer
					image
Naše storitve
Storitve svetovanja
Storitve vmeščanja
Usposabljanje in izobraževanje
Storitve vzdrževanja