Za podjetja

Postopkovne storitve

Za uspeh v poslovnem svetu se je potrebno osredotočiti na vaše osnovno poslovanje. Mogoče se del poslovanja lahko prenese na zunanje vire; s tem sprostite vire, ki se lahko uporabijo bolj učinkovito. Tukaj vam Canon lahko s svojimi postopkovnimi storitvami pomaga.

V večini primerov se notranja struktura podjetja razvije postopoma brez ovrednotenja notranjih sistemov in postopkov v skladu z razvijajočo se poslovno strategijo. Zgodi se, da nekateri dolgo uveljavljeni postopki v vaši organizaciji nimajo več vrednosti za vaše osnovno poslovanje, toda ostajajo nespremenjeni, ker so se vedno izvajali na isti način ali pa niste poznali drugih možnosti. Rezultat tega je, da ste izgubljali čas in energijo na zadevah v katerih niste specializirani in niso pomembne za vaš uspeh.

Z najemanjem zunanjih virov za tovrstne postopke lahko z določenim znanjem in izkušnjami, ki jih v vašem podjetju ni, pridobite, svoj čas pa bolj koristno porabite in delujete stroškovno bolj učinkovito.

Canon postopkovne storitve nudijo različne stopnje zunanjih storitev v okviru različnih strok. To ne pomeni samo, da se tako lahko osredotočite na tisto kar je pomembno, z vedenjem, da imate strokovno podporo, temveč se lahko prepustite znatnemu izboljšanju produktivnosti in donosnosti.

spacer
					image
Naše storitve
Storitve svetovanja
Storitve vmeščanja
Usposabljanje in izobraževanje
Storitve vzdrževanja