Za podjetja

iW upravljalec z dokumenti

S Canon iW upravljalcem dokumentov (iWDM) lahko preusmerite dokumente v digitalno arhiv za shranjevanje, kjer je na uporabo vsem, okrepi vaše delovno okolje, poveča produktivnost in prihrani prostor – stroškovno veliko bolj učinkovita rešitev kot klasični načini upravljanja in pošiljanje dokumentov.

Način arhiviranja v 21.stoletju

iWDM vam omogoča uporabo vaše Canon več funkcionalne naprave za ustvaritev in delitev pomembnih informacij v elektronskem arhivu. Zahvaljujoč enostavnosti vleci in spusti funkcije, je iWDM tako enostaven za uporabo, kot vaš računalnik.

Shranitev in iskanje                                                                                                           

Če se lahko skenira, iWDM lahko shrani; močno orodje za iskanje tekstov vam z nekaj kliki na miško olajša iskanje dokumentov, tako da lahko takoj pošljete po faksu, po elektronski pošti ali natisnete z enostavnim potegom na pravo ikono.

Popolna prilagodljivost                                                                                           

Sestava poročil iz različnih, številnih, ločenih tipov dokumentov, je enostavna. Za vse samo ustvarite e-povezovalec. Nato lahko delate, premikate, obračate, dodajate glavo in na koncu delite – ali spremenite v PDF format.

Sodelujte bolj učinkovito                                                                                                  

iWDM naredi delitev dokumentov učinkovito in hitro; je idealen način, da s takojšnjimi in najnovejšimi informacijami delate sami, ali pa ustvarite bolj učinkovito okolje za sodelovanje.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Vaše rešitve
Dokumenti-računovodstvo
Dokumenti-uporavljanje
Dokumenti-razporeditev
Varnost
Tiskanje in upravljanje z napravami
Upravljanje z barvami
Delovni tok produkcije
Tiskanje spremenljivih podatkov
Profesionalne rešitve tiskanja [PDF, 736 KB]