Za podjetja

THEREFORE

Therefore™

Kadar uslužbenci potrebujejo 45% svojega časa za iskanje informacij, to ni samo skrb vzbujajoče, temveč tudi onemogočanje produktivnosti. Therefore™ rešitev iz Canona izboljša učinkovitost z enostavno namestitvijo sistema za upravljanje z dokumenti, ki vsakemu omogoča takojšen varen dostop do vseh informacij, ki jih potrebujejo.

Enostavno vstavljanje z Therefore načinom  
 
Threfore vam omogoča sestaviti vse vaše poslovno občutljive informacije. Z nijm lahko iščete, ponovno vzpostavite, urejate, gledate, zbirate in razporejate dokumente; z njim nemudoma zauemate, organizirate in dostopate do vsake vsebine, kot tudi določate samodejni delovni tok, ki naj bi usmerjal tok občutljivih poslovnih postopkov. Therefore je enostaven za uporabo, kar pomeni, da osebje potrebuje mininimalno usposabljanje in posledično bolj učinkovit način dela.

Elektronsko shranjevanje vseh  tipov informacij
Z Therefore-om oblika in vir nista vprašanje. Vse urejanje poteka brez napora.

Urejevalni predpisi
Da bi pomagali vašemu poslovanju delovaje po urejevalni predpisih, Therefore strežnik samodejno vsakemu dokumentu doda elektronski podpis.

Narejeni za vaše poslovanje
Therefore je popolnoma uravnotežen. Brez potrebnega prilagajanja ali programiranja se lahko enostavno namesti v manj kot enem tednu, vključno s celotnim usposabljanjem. Administratorji lahko določijo centralno namestitev in določijo poslovna pravila.
 

spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Related Information
Kaj je upravljanje dokumentov?
Zakaj izbrati Therefore™?
Prilagodljivost programske opreme Therefore™
Komponente programske opreme Therefore™
Funkcije programske opreme Therefore™
Integracija programske opreme Therefore™