Za podjetja

Zakaj izbrati Therefore™?

Delovni ljudje potrebujejo dostop do informacij. Za uvoz in integracijo. Za skupno rabo in primerjavo. Za shranjevanje in pridobivanje. Za distribucijo in tiskanje. Potrebujejo jih v elektronski obliki in to takoj. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ uporabnikom omogočajo, da po celotnem oddelku ali organizaciji podatke obdelajo učinkovito, ekonomično in varno. To pomeni, da sta jim omogočena dostop in uporaba podatkov, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje poslovnih ciljev.

Učinkovitost

Nič več nepreglednih kupov dokumentov. Nič več manjkajočih ali napačnih informacij. Nič več pošiljanja napačnim prejemnikom. Samo hiter in učinkovit delovni potek za dokumente, ki vam z izboljšanimi storitvami za stranke zagotavlja prednost pred konkurenco.

Ekonomičnost

S povezovanjem zaposlenih s podatki, ki jih potrebujejo, lahko rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ pospešijo poslovne postopke in hitro povrnejo investicijo. Mogoče jih je tudi prilagoditi glede na rast podjetja, s čimer prihranite denar, ki bi ga porabili za drage nadomestne sisteme. Več obdelave elektronskih dokumentov pomeni tudi manj tiskanja in nižje stroške. Večja učinkovitost pomeni tudi, da lahko vire iz administrativnih opravil prestavite v temeljne dejavnosti podjetja.

Varnost

Varna uporaba podatkov je v današnjem času, kjer so prevare vedno bolj pogoste, bistvena. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ vam zagotavljajo skladnost s pravnimi in panožnimi predpisi, obenem pa skrbijo za varnost podatkov z omejevanjem dostopa samo na pooblaščene uporabnike. Podatki lahko tako svobodno potujejo po organizaciji, hkrati pa so popolnoma zaščiteni.

spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Related Information
Kaj je upravljanje dokumentov?
Prilagodljivost programske opreme Therefore™
Komponente programske opreme Therefore™
Funkcije programske opreme Therefore™
Integracija programske opreme Therefore™
Therefore™