Za podjetja

Pre Press


Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

Z večnamensko programsko opremo Océ PRISMAprepare lahko strokovnjaki za tisk dokumente pripravljajo hitreje in stroškovno učinkoviteje.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter se v komercialnih in poslovnih okoljih uporablja za pospeševanje priprave za tiskanje, ki vključuje skeniranje, pripravo opravil in pretvorbo podatkov. Zagotavlja visokokakovostno in hitro tiskanje in arhiviranje. Ta programska oprema za upravljanje dokumentov je zelo učinkovita zaradi izjemnega uporabniškega vmesnika, izredne prilagodljivosti in visoke stopnje samodejnosti.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

Strežnik Océ PRISMAproduction je izredno zmogljiv sistem za upravljanje potekov dela in tiska, primeren za tiskanje transakcijskih dokumentov in neposredne pošte ter izdelkov grafičnega oblikovanja. Strežnik ustvari enotno platformo za hitri tisk srednje do visoke naklade na različnih tiskalnikih znamke Océ in drugih proizvajalcev. Ta profesionalni sistem za tiskanje v ozadju se ponaša tudi z velikim številom funkcij za pretvarjanje podatkov in upravljanje potekov dela priprave za tisk.


Océ PRISMAproduction Host

Océ PRISMAproduction Host

Vgrajena zmogljivost za prvovrstno učinkovitost ob izbiri enega ali več modulov gostiteljskih strežnikov Océ PRISMAproduction.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Sistem Océ TrueProof za zaslonsko preverjanje tiska s tehnologijo WYSIWYG, ki deluje kot navidezni tiskalnik, izboljša in poenostavi pregled dokumentov pred tiskom. Ogledate si lahko slike v dokumentih in preverite natančnost registracije, po potrebi z natančnostjo do zadnje slikovne pike; vse to še preden naročila digitalnega tiska oddate v produkcijo. Najboljše usklajevanje barv lahko poleg tega utemeljite tako, da sistem TrueProof razširite z izbirnimi moduli, ki omogočajo programsko preverjanje barv in preverjanje barv na papirnatih kopijah. Zato strankam zagotavlja obsežno rešitev za preverjanje za digitalno barvno nakladno tiskanje.


Océ PRISMAspool

Océ PRISMAspool

Oprema Océ PRISMAspool nudi profesionalno upravljanje tiskanja za centralizirano in distribuirano produkcijsko tiskanje iz okolja MS Windows. Uporabniku prijazen vmesnik in napredne funkcije, kot so obračunavanje, odprava napak ter ponovna postavitev omogočajo enostaven nadzor nad tiskalnimi postopki.

spacer
					image

Serija::

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ PRISMAproduction Host
Océ TrueProof
Océ PRISMAspool