Za podjetja

Océ TrueProof

Pre Press

Océ TrueProof

Océ TrueProof

Odlična rešitev za pregled dokumentov pred produkcijskim tiskom

Sistem Océ TrueProof za zaslonsko preverjanje tiska s tehnologijo WYSIWYG, ki deluje kot navidezni tiskalnik, izboljša in poenostavi pregled dokumentov pred tiskom. Ogledate si lahko slike v dokumentih in preverite natančnost registracije, po potrebi z natančnostjo do zadnje slikovne pike; vse to še preden naročila digitalnega tiska oddate v produkcijo. Najboljše usklajevanje barv lahko poleg tega utemeljite tako, da sistem TrueProof razširite z izbirnimi moduli, ki omogočajo programsko preverjanje barv in preverjanje barv na papirnatih kopijah. Zato strankam zagotavlja obsežno rešitev za preverjanje za digitalno barvno nakladno tiskanje.

Prednosti

 • Pri tiskanju preverjanj odpravlja stroške, ki so povezani s časom nedelovanja, potrošnim materialom, zaposlenimi in časom nastavitve tiskalnika visokih naklad
 • Z možnostjo TrueProof SoftProof se lahko izognete odvečnim preizkusnim natisom. Natančnost je zagotovljena zaradi popolne simulacije tiskalnika
 • Do slikovne pike natančen pogled s simulacijo polprosojnega papirja, ločenih načrtov barv in predhodno natisnjenih obrazcev
 • Določanje porabe črnila zagotavlja pomemben in natančen vnos za celoten izračun stroškov
 • Preverjanje podatkov tiskalnika glede na dejansko stanje tiskanja in v skladu z objavljenimi standardi (npr. ISO 12647, G7) ali vrednostmi po meri
 • TrueProof, razl. 5.0, ponuja prvo celovito rešitev poteka dela preverjanja barv za industrijo digitalnega tiskanja

Naslednji koraki

Uporabne povezave

  Podrobne značilnosti

  Prilagodljiva rešitev programskega preverjanja za komercialni tisk

  Sistem TrueProof je celovito in do slikovne pike natančno programsko orodje za preverjanje, ki deluje kot navidezni tiskalnik velikih naklad Canon IPDS ali PCL. Sistem TrueProof lahko zagotovi, da so aplikacije iz zunanjih virov pripravljene za tiskanje, preden pričnejo fizično tiskati velike naklade. Tako ni nepotrebnih časov nedelovanja zaradi napačnih datotek ali neustreznih postavitev, stranka ima nižje stroške in boljše delovanje. Vsako aplikacijo, ki je usmerjena v sistem TrueProof, je mogoče prikazani na zaslonu s polno ločljivostjo za tiskanje. Zaradi funkcij kot sta simulacija obojestranskega tiskanja ali dodajanje predhodno natisnjenih obrazcev je sistem TrueProof orodje za preverjanje določene naprave z vsemi funkcijami.

  Najboljše usklajevanje barv lahko poleg tega utemeljite tako, da sistem TrueProof razširite z izbirnimi moduli, ki omogočajo programsko preverjanje barv in preverjanje barv na papirnatih kopijah. Zato strankam zagotavlja obsežno rešitev za preverjanje za digitalno barvno nakladno tiskanje.

  Sistem TrueProof se uporablja tudi za ugotavljanje porabe črnila in barvno pokritost aplikacij, kar je pomemben parameter v skupnem izračunu. S funkcionalnostjo izvornega tiskalnika v tem primeru ponuja sistem TrueProof natančen izračun za barvno pokritost in porabo črnila.

  Sistem TrueProof lahko simulira vse vrste tiskalnikov velikih naklad Canon s krmilnikom SRA (npr. VP5000, VS7000, VS8000, VS9000, družina ColorStream, družina JetStream, družina ImageStream).

  Sistem TrueProof Core je v osnovi zasnovan za tesno sodelovanje s PRISMAproduction, a ga lahko povežete s katerim koli drugim sistemom tiskanja IPDS/PCL, ki simulira tiskalnik visokih naklad Canon.

  Podrobnosti o izdelku

  Najpomembnejše funkcije Strokovne rešitve za preverjanje, ki so po meri izdelane za digitalno črno-belo, barvno tiskanje ali tiskanje v barvi točk velikih naklad. TrueProof je pravi zaslonski predogled sistema za preverjanje, ki deluje kot navidezni tiskalnik.

  ZAHTEVE STROJNE OPREME

  Procesor 64-bitna enota CPE z najmanj 4 fizičnimi jedri in s tehnologijo hyper threading, 3 GHz, 24 GB RAM (priporočeno: 64 GB)
  Velikost diska najmanj 500 GB disk
  Operacijski sistem Windows System 7 (64-bitna različica)
  Windows Server 2008 (64-bitna različica)
  Novell Suse Linux Enterprise Server 11 SP3 (64-bitna različica)
  Windows Server 2012 (64-bitna različica)
  Apple OS10.10 (Yosemite)
  VMware ESXi V5.x
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 1250ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;