Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Z večnamensko programsko opremo PRISMAprepare lahko strokovnjaki za tisk dokumente pripravljajo hitreje in stroškovno učinkoviteje.

Prednosti

  • Celovita priprava dokumentov
  • Intuitivnost in preprosta uporaba
  • Združljivost z vsemi tiskalniki rezanih listov
  • Odprt vmesnik, ki povečuje prilagodljivost
  • Funkcije za izboljševanje produktivnosti
  • Zasnovan za povečevanje donosnosti

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon PRISMAprepare

Večnamenska rešitev za pripravo dokumentov


PRISMAprepare izpolnjuje zahteve tiskarjev v eni rešitvi, ki se ponaša z uporabniku prijaznim zaslonom. Od čiščenja strani in izboljševanja dokumentov do preverjanja in popravljanja barv ter priprave dokumentov za spenjanje, zlaganje ali luknjanje – ta večnamenska rešitev omogoča upravljavcu celo pripravo dokumentov za ustvarjanje knjižic ter popolno vezavo. Z izpolnjevanjem vseh teh zahtev omogoča ta programska rešitev preprosto avtomatiziranje vseh ponavljajočih se opravil od priprave do tiskanja dokumenta, da ima upravljavec čas za drugo delo.

Izjemno preprosta uporaba


Nagrajen uporabniški vmesnik v "slogu oceana" omogoča preprosto pripravo vedno izjemnih dokumentov. Intuitiven zaslon za predogled opravila, ki je enak končnemu izdelku, zagotavlja učinkovit nadzor tudi najbolj zapletenih opravil, praktično odpravlja potrebo po več preverjanjih in zmanjšuje možnost napak.

Prilagodljivi odprti standardi


PRISMAprepare uporablja odprt standard PDF. Z njim lahko poenostavite poteke dela in obenem ohranite odprto arhitekturo sistemov. Program PRISMAprepare 6.1 je zasnovan na knjižnici Adobe PDF, kar omogoča hitrejšo namestitev in vam omogoča izpolnjevanje večjih ter bolj zapletenih opravil.

Priročen odprt vmesnik


PRISMAprepare lahko sočasno deluje z največ 10 samostojnimi programi v operacijskem sistemu Windows, ki omogočajo delo s PDF-ji. Povezavo s priljubljenimi programi, kot je Adobe Photoshop®, lahko vzpostavite brez težav, nato pa v njih izvajate napredna urejanja in pripravljate dokumente. Te izvozite nazaj v PRISMAprepare in nadaljujete, kjer ste ostali.

Izboljševanje produktivnosti


PRISMAprepare vam pomaga povečati produktivnost z izboljšanjem avtomatiziranja, postavljanja in dodajanja oznak za obrezovanje. Omogoča vam tudi neposredno tiskanje programiranih dokumentov. Vnaprej določene predloge omogočajo upravljavcem, da vsebino povlečejo in spustijo v "mape za hiter dostop" ter tako ustvarijo za tiskanje pripravljen dokument. Nove funkcije, med drugim napredno ustvarjanje hrbta, preprosto ustvarjanje platnic in izboljšana funkcionalnost VDP za prilagajanje tiskanja še izboljšujejo prilagodljivost ter produktivnost te programske opreme, ki zdaj ponuja tudi izbirno integracijo razpršene in ločene končne obdelave (ki jo omogoča Ultimate Bindery) v potek dela.

Povečajte donosnost naložbe


PRISMAprepare izboljša vaše profitne marže, saj vam omogoča, da opravila dokončate hitreje. Programska oprema skoraj odpravi potrebo po preverjanju papirnatih kopij, s čimer prihranite dragocen čas v primerjavi s številnimi obstoječimi rešitvami za poteke dela. Tako lahko v enakem času dokončate več opravil in izboljšate poslovanje. Prilagodljivo samodejno zaznavanje barv omogoča najproduktivnejše ločevanje in združevanje barvnih ter črno-belih strani. Tako boste kakovostne rezultate ustvarjali z nižjimi stroški.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PRISMAprepare, njegove funkcije in zmožnosti.

Naslednji koraki

Zahtevajte informacije