Mobilno tiskanje in skeniranje

Mobilnost zaposlenih

Pametne povezane naprave so vse bolj priljubljene. Vse večje število »mobilnih zaposlenih« je že prepoznalo prednosti uporabe pametnih naprav in storitev v oblaku za dostop in hitro obdelavo elektronskih ali tiskanih dokumentov:

  • 51 odstotkov zaposlenih bi želelo dokumente skenirati v aplikacije v oblaku*
  • 43 odstotkov jih vidi prednost v mobilnem tiskanju*
  • 27 odstotkov jih meni, da so tiskalniki ali skenerji Wi-Fi občutno povečali njihovo storilnost*

* IDC Hardcopy Device Usage - Effect of Mobility On Print, marec 2011

Canonove rešitve za tiskanje in skeniranje se povezujejo z mobilnimi napravami in storitvami v oblaku ter tako podpirajo trend mobilnega dela.

Biti mobilen video

Canonove rešitve za pisarniški tisk obravnavajo izzive povečane storilnosti zaposlenih in pametnejšega dela. Druga generacija večfunkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE in laserskih tiskalnikov i-SENSYS omogoča tiskanje z mobilnimi napravami, poleg tega so integrirane v aplikacijah v oblaku. Brezplačna aplikacija Canon Mobile Printing omogoča tiskanje različnih dokumentov z mobilnih telefonov ali tablic ter izboljšuje izmenjavo informacij znotraj in izven sodobnega pisarniškega okolja.

Izvedite več:
Canon imageRUNNER ADVANCE »Povezljivost z mobilnimi napravami in oblakom« brošura
Aplikacija Canon Mobile Printing za iPhone in iPad
Modeli Canon i-SENSYS za mobilno tiskanje
Laserski tiskalniki s podporo mobilnim napravam

Canonove rešitve za skeniranje iz nabora naprav imageFORMULA omogočajo mobilnim zaposlenim, pisarniškim delavcem in zaposlenim v trgovskih okoljih zajem dokumentov neposredno na naprave Apple iOS in Android ter pošiljanje v aplikacije v oblaku. To pomeni, da lahko podjetja vseh velikosti zajemajo, obdelujejo in delijo podatke neposredno s kraja zajema.

Izvedite več:
Predstavitev: »Rešitve za mobilno delo«
imageFORMULA P-215 video
Aplikacija CaptureOnTouch Mobile Scanning - iPhone, iPad, iPod touch
Aplikacija CaptureOnTouch Mobile Scanning – naprave Android

Canonove rešitve velikega formata iz nabora imagePROGRAF in podprte s programsko opremo Print & Share omogočajo mobilno tiskanje ter obdelavo različnih datotečnih formatov (pdf/jpg/tif) ter enostavno deljenje datotek z drugimi prek storitev v oblaku.

Canonove naprave za produkcijski tisk prav tako omogočajo mobilno tiskanje. Z aplikacijo App for Fiery je mogoče tiskati neposredno z mobilnih naprav na tiskalniški strežnik.

 

Če želite izvedeti več o naštetih rešitvah, se dogovorite za osebni sestanek:
Prijava