Upravljanje z izpisom

Današnji izzivi

Današnjega delovnega okolja si pred 20 leti ne bi mogli zamisliti: gibljiv delovni čas, mobilno delo, naraščajoča količina dokumentov v elektronski obliki.

Tiskanje je, danes bolj kot kdajkoli, mnogo več kot tiskanje, zato je za učinkovito upravljanje dokumentov odločilna uporaba zanesljive dokumentne in tiskalne platforme.

Canon ponuja obsežen nabor večfunkcijskih tiskalnikov in celovito rešitev za zagotavljanje produktivnega in stroškovno učinkovitega upravljanja z izpisom.


Zakaj Canonovo upravljanje z izpisom?

  • Izboljšana storilnost zaposlenih 98 odstotkov organizacij meni, da je upravljanje dokumentov zanje pomembno; za 46 odstotkov je bistveno.* Canonove rešitve omogočajo, da papirnate dokumente zlagamo, skeniramo, prepisujemo, pošiljamo po e-pošti ali dajemo v souporabo večkrat v času njihove življenjske dobe. Čas, ki ga porabimo za ta opravila z nizko storilnostjo, je občutno skrajšan. 52 odstotkov uporabnikov pametnih telefonov v podjetjih, bi radi tiskali s svojih naprav, vendar trenutno ne morejo.** Vaši zaposleni bodo lahko koristili prednosti tiskanja in skeniranja ter deljenja informacij zunaj in znotraj podjetja.
  • Nadzor in zmanjšanje stroškov tiskanja in kopiranja Organizacije, ki aktivno upravljajo floto tiskalnikov, kopirnih in večfunkcijskih naprav ter faksov, lahko prihranijo med 10 in 30 odstotki stroškov tiskanja.* Z uporabo vgrajenega sistema poročanja lahko sledite in ovrednotite uporabo tiska, kopiranja, faksiranja in skeniranja ter na koncu obračunate stroške, poleg tega pa lahko spremljate trenutno porabo.
  • Povečanje varnosti dokumentovVeč kot dve tretjini podjetij posluje z zaupnimi ali občutljivimi dokumenti, kljub temu jih 79 odstotkov tiska na vsakomur dostopnem tiskalniku.* Vaši zaposleni bodo lahko zaupne dokumente pošiljali na katerikoli omrežni tiskalnik in jih natisnili šele, ko se bodo prijavili na tiskalniku. Vsakdo lahko izbira, kdaj in kje bo tiskal, saj z gotovostjo ve, da so njegovi dokumenti varni.

Izvedite več:
uniFLOW - enotna platforma za upravljanje tiskalnih procesov: brošura
uniFLOW - enotna platforma za upravljanje tiskalnih procesov: video
Platforma imageRUNNER ADVANCE: brošura
Platforma imageRUNNER ADVANCE: video
Canonova zgodba o uspehu upravljanja z izpisom

 

Če želite izvedeti več o naštetih rešitvah, se dogovorite za osebni sestanek:
Prijava

 

*Source: Canon Office Insights Report 2013
** Source: Gartner, Cost- Cutting Initiatives for Office Printing, junij 2012