Dobrodošli v Münchnu. Upamo, da imate s seboj jadralno desko. Pridite in se na bregu reke Eisbach, domu deskanja na reki, pridružite Tau, Alexu in Karini, trem izmed najrazburljivejših deskarjev na reki.

Odkrijte interaktivno izkušnjo na prenosnem telefonu ali namiznem računalniku in raziščite to neverjetno deskarsko skupnost v osrčju Nemčije. Izkusite profesionalno fotografiranje z najnovejšo Canonovo opremo v roki. Vzemite naš EOS-1D X Mark II, povečajte in zajemite Alexovo in Karinino sinhrono deskanje na tej bučeči reki. Ujemite Taa, kako ponoči reže valove in izvaja trike. Posnemite dinamične fotografije pri šibki svetlobi in jih nato delite s prijatelji.

Tako kot z vsemi zgodbami iz rubrike "Pridite in si oglejte" vas želimo navdahniti, da vzamete fotoaparat ali pametni telefon in raziskujete. Pri zajemanju neverjetnih fotografij si pomagajte z našimi videoposnetki z navodili in nasveti za opremo. Odkrijte zgodbe, ki vas čakajo pred vrati, najdite svoj glas, delite ga z drugimi in zagotovo se vam bodo pridružili.

Našo interaktivno izkušnjo o mestnih deskarjih lahko raziščete tukaj.

The story of the wave

Zgodba vala

Polnoč je in ste v središču mesta. Uganete? Čas je za deskanje! Pridružite se mestnim deskarjem iz Münchna in odkrijte zgodbo o valu na reki Eisbach.

Meet the surfers: Tao, Alex and Karina

Spoznajte deskarje: Tao, Alex in Karina

Spoznajte tri razvpite münchenske deskarje na reki, ki pripovedujejo zgodbo iz rubrike "Pridite in si oglejte".

Take better portraits

Posnemite boljše portrete

Ustvarjanje portretov ni tako enostavno, kot se zdi. Naši osnovni nasveti vam bodo pomagali, da dobre fotografije spremenite v odlične.

How to use natural light

Kako uporabljati naravno svetlobo

Izvedite nekaj več o tem, kako se svetloba spreminja ob različnih delih dneva. Odkrijte, kako uporabljati nastavitve fotoaparata, da ga kar najbolje izkoristite.

Shoot sharper fast-moving action

Posnemite ostrejše fotografije hitrega dogajanja

Če želite zajeti odlične fotografije hitrega dogajanja, kot na primer mestne deskarje na reki, deskarje na snegu ali tekače, morate misliti vnaprej.

Capture stunning details, even in low light

Zajemite osupljive podrobnosti celo pri šibki svetlobi

Ujeti podrobnosti pri šibkejši svetlobi je lahko pravi izziv – še posebej, če uporabljate fotoaparat na pametnem telefonu. Izvedite več o uporabi zaslonke, nastavitvah ISO in hitrostih zaklopa.

Zoom in and capture fast action

Povečajte in zajemite hitro dogajanje

Pri fotografiranju hitrega dogajanja je najpomembnejše, da ujamete trenutke, ki se zgodijo v delčku sekunde, zato morate dogajanje stalno spremljati.

Behind the scenes - City Surfers

V zakulisju – Mestni deskarji

Luči, kamera, deskanje! Pridite in si oglejte zakulisje Canonovih Mestnih deskarjev na reki Eisbach.

Side by side: Canon cameras versus smartphone cameras

Primerjava: Canonovi fotoaparati proti fotoaparatom pametnih telefonov

Med snemanjem Mestnih deskarjev smo zagnanega amaterskega fotografa prosili, naj primerja fotografije, ki so jih posneli najnovejši Canonovi fotoaparati, in tiste, ki sta jih posnela fotoaparata dveh vodilnih pametnih telefonov. Oglejte si rezultate.

The kit you need for shooting and instant sharing

Oprema, ki jo potrebujete za fotografiranje in takojšnje deljenje

S pravo opremo lahko osupljive fotografije takoj delite s prijatelji ali sledilci.

The perfect kit for portable flexibility

Popolna oprema za prenosljivo prilagodljivost

Nositi velik fotoaparat in torbo z opremo ni vedno praktično. Toda ko fotoaparat pametnega telefona ne more ponuditi vrhunske kakovosti slike, potrebujete fotoaparat, ki to zmore.

A kit list for controlling the light

Seznam opreme za nadzorovanje svetlobe

Če želite posneti živahne, ustvarjalne in dobro osvetljene fotografije, potrebujete pravo opremo.