hero

Canonova povezljivost

Naše povezane kamere, tiskalniki, programi in Connect Station CS100 poenostavijo fotografiranje, deljenje, tiskanje in shranjevanje vaših dragocenih fotografij in videoposnetkov.

Naredite več s tehnologijama Wi-Fi in NFC

Canonove naprave s tehnologijo Wi-Fi vam omogočajo prenos, deljenje, tiskanje ali shranjevanje fotografij in celo fotografiranje na daljavo. Zlahka lahko na primer prenašate fotografije iz svojega Canonovega fotoaparata s tehnologijo Wi-Fi v svoj pametni telefon, kjer jih lahko nato urejate ali delite z drugimi. NFC* olajša zadeve, saj vam omogoča vzpostavitev povezave Wi-Fi z enostavnim stikom dveh naprav, ki podpirata tehnologijo NFC. Samo z enim dotikom lahko na primer prenesete slike iz svojega fotoaparata, ki podpira tehnologijo NFC, v Canonovo postajo connect Station cS100.

wi-fi-nfc
connected-services

Poskrbeli bomo, da boste vedno v stikih

Naša ponudba povezanih programov in storitev vam bo pomagala, da boste iz svojih slik izvlekli kar največ - svoje fotografije lahko shranite ali jih urejate, brezžično natisnete prek svoje prenosne naprave ali dragocene družinske trenutke delite z drugimi.

lifecake

Lifecake

Oglejte si, kako napreduje vaš otrok, in to delite z drugimi na svoji časovnici družinskih fotografij in videoposnetkov.

irista

Irista

Shranite, uredite in organizirajte svoje fotografije in jih delite s svetom.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

Tiskajte neposredno iz spletnih fotografskih storitev, kot so Facebook, Instagram in Google Drive, ali skenirajte fotografije in jih shranite v oblak z izboljšanimi tiskalniki PIXMA Cloud Link.Povezani fotoaparati in več

Naši najnovejši fotoaparati, tiskalniki in kamere so čudovito povezani, kar pomeni, da imate proste roke, da s svojimi fotografijami in videoposnetki naredite več. Nekateri naši najnovejši modeli podpirajo tehnologijo NFC, ki omogoča še enostavnejšo povezavo naprav in prenos slik prek povezave Wi-Fi v združljiv pametni telefon ali Canonovo postajo Connect Station CS100.

connected-products

Argentina

Skijoring

Pridite in si oglejte

apps

Programi

Zagotovite si več z vašim fotoaparatom, objektivom ali napravo za obdelavo slik

Omejitev odgovornosti: funkcije povezljivosti so na voljo samo pri izbranih modelih fotoaparatov. Nekatere funkcije povezljivosti zahtevajo namestitev programa, ki ga je mogoče prenesti brezplačno.
*Tehnologija NFC ni združljiva z vsemi napravami.
**Pictbridge prek brezžičnega lokalnega omrežja LAN.