High speed header

Kako fotografirati zimske športne prizore

Canonov ambasador Richard Walch vam bo v posnetku razložil, kako posneti spektakularne športne prizore na snegu, in vam predstavil praktične metode za fotografiranje hitro premikajočih se subjektov. Spoznajte, kako lahko z izbiro visoke hitrosti zaslonke zajamete razločne podrobnosti, ugotovite, zakaj vam telefoto objektiv pomaga ločiti subjekt od ozadja in zakaj boste s fotografsko tehniko sledenja dobili osupljive posnetke.

Če vas je naš videoposnetek hitrega dogajanja navdihnil, se odpravite v naravo in ovekovečite energijo zime.

Čeprav je to za nekatere čas zimskega spanja, se življenje pozimi odvija z enako hitrostjo. Mestni sejmi in praznični trgi so zanimivi kraji, kjer lahko zajamete različna gibanja. Skušajte posneti vrteče se lučke ali obraze ljudi na vrtiljaku.

Če imate psa, vzemite žogico in se podajte z njim na zimski sprehod ter ovekovečite njegovo energičnost. Bodite pozorni tudi na druge živali v naravi. Ptice v letu nudijo odlično priložnost, da dobite želene posnetke.

Zimski športi so zelo primerni za krasne fotografije dogajanja. Skušajte posneti drsalce med drsanjem po ledu, drzne plavalce, ki skačejo v mrzla jezera, ali tekače med tekmo po zamrznjenih zimskih tleh.

Svoje fotografije hitrega zimskega dogajanja lahko delite s svetom v naši .