Ustvarjanje varnostnih kopij vaših dragocenih spominov

Vaši filmi in fotografije so neprecenljivi. Predstavljajo spomin na neponovljive trenutke, zato je pomembno, da redno ustvarjate varnostne kopije. Vendar včasih težko najdete čas, da bi izbrali in shranili najboljše. In dlje, ko jih pustite na pomnilniški kartici ali v telefonu, bolj verjetno je, da jih boste izgubili ali pozabili.

Možnosti shranjevanja v spletu so na voljo, da vam ne bi bilo treba razmišljati o tem. Če svoje spomine naložite v pomnilniško storitev v oblaku ali družabno omrežje, jih nikoli ne boste izgubili. Naši najnovejši fotoaparati imajo funkcijo sinhronizacije fotografij, ki preveri, ali so v fotoaparatu novi posnetki, in jih naloži v storitev ali družabno omrežje po vaši izbiri, na primer Flickr, Google Drive ali Canonovo storitev irista. Nastavite lahko tudi samodejno shranjevanje v računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik.

Če vas zanima spletno shranjevanje fotografij, priporočamo, da si ogledate storitev irista. Gre za pomnilniško shranjevanje v oblaku, ki vam omogoča edinstveno ustvarjanje varnostnih kopij in uporabo knjižnic fotografij.

Ustvarite varnostne kopije fotografij