Za ta vzpon smo uporabili izurjene plezalce in varnostno opremo ter pridobili dovoljenje lastnika zgradbe. Prosimo, da ne poskušate ponoviti ali posnemati česar koli v zvezi s tem vzponom.

Ogled fotografij in filmov ter dajanje v skupno rabo

Z leti si mnogi naberete na stotine fotografskih spominov, ustvarjenih z različnimi fotoaparati in shranjenih v različnih pomnilniških napravah. Zaradi lažjega upravljanja in pregledovanja vseh posnetkov je priporočljivo imeti vse na enem mestu.

Eden od načinov sledenja tako številnim posnetkom je takojšnje pregledovanje po fotografiranju. Tako lahko takoj odstranite fotografije, ki jih ne bi nikoli več pogledali in bi le zasedale pomnilniški prostor. Dobro je premisliti, katere želite ohraniti, in o tem se lažje odločate, če si jih ogledate na velikem zaslonu, saj lahko podroben ogled vpliva na vašo odločitev, katere so najboljše.

Canonova funkcija Connect Station vam nudi preprost način shranjevanja fotografij in filmov na enem mestu ter njihovo predvajanje na televizorju z visoko ločljivostjo. S Canonovim fotoaparatom, ki podpira funkcijo Dynamic NFC, se preprosto dotaknete naprave za brezžično shranjevanje, datoteke pa lahko prenesete tudi prek pomnilniške kartice ali povezave USB. Funkcijo Connect Station lahko uporabljate za preprosto skupno rabo fotografij v družabnih omrežjih ali spletnih albumih, kot je irista, kjer lahko organizirate spomine, ki ste jih ustvarili z različnimi napravami.

Delite svoje fotografije z drugimi