Fotografiranje na daljavo iz novih zornih kotov

Najbolj ustvarjalni posnetki pogosto nastanejo tako, da na prizor pogledate iz drugega zornega kota. To pogosto pomeni, da se preprosto povzpnete nad množico in posnamete skupinsko fotografijo ali da z vrha poslovne zgradbe ustvarite fotografijo mesta ali pa da na koncertu fotoaparat dvignete nad glavo. Čeprav takšno fotografiranje ni vedno praktično, pogosto privede do izjemnih posnetkov.

Naša tehnologija oddaljenega fotografiranja vam omogoča snemanje iz zanimivih zornih kotov, ki bo še dodatno spodbudilo vašo ustvarjalnost. Tako boste lahko prisotni na vseh skupinskih fotografijah, ustvarjali odlične sebke ter fotografirali divje živali od daleč, ne da bi jih motili.

Mnogi od naših fotoaparatov omogočajo preprosto uporabo pametnega telefona za daljinsko nastavitev iskala fotoaparata. Tako lahko fotoaparat upravljate na daljavo. Preprosto ga povežete z mobilno napravo in zaženete aplikacijo Canon Camera Connect. Če telefon podpira funkcijo NFC, se z njim preprosto dotaknite fotoaparata. Fotoaparat postavite na ustrezno podlago ali stativ ter s telefonom nastavite motiv, izostritev in druge nastavitve. Tako lahko raziskujete tudi ustvarjalne zorne kote in zajamete privlačnejše zgodbe.

Fotografiranje na daljavo