Uglajeno fotografiranje in skupna raba

Včasih je težko narediti izostrene posnetke, ne glede na to, ali fotografirate s kompaktnim fotoaparatom ali snemate film s fotoaparatom DSLR. Naša inovativna tehnologija stabilizatorja slike že desetletja pomaga fotografom in filmarjem z omejevanjem učinka tresenja fotoaparata. Neželeno tresenje je pogosta težava pri veliki povečavi, izostritvi oddaljenih prizorov ter snemanju filma med hojo ali tekom.

Za vse fotoaparate veljajo isti nasveti za preprosto snemanje izostrenih fotografij in filmov brez stativa. Najprej morate komolec opreti na trup, da podprete in stabilizirate fotoaparat. Postavite se v stabilno držo, tako da imate eno nogo pred drugo in stopali rahlo razmaknjeni. Podprite fotoaparat, da omejite premikanje, hkrati pa pazite, da bosta navpični in vodoravni rob zajetega prizora izravnana, zlasti če snemate med hojo.

Naši najnovejši fotoaparati so opremljeni s 5-osnim pametnim stabilizatorjem slike, ki se prilagaja snemanemu prizoru in tako pomaga zajeti izostrene posnetke tako pri šibki svetlobi kot tudi pri veliki povečavi. Pri snemanju filmov iz roke funkcija dinamičnega stabilizatorja slike zagotavlja kakovostne posnetke tudi med hojo ali tekom.

Fotografiranje bolj uglajenih fotografij