A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Pet stvari, ki jih morate vedeti o aplikaciji Creative Park

Aplikacija Creative Park prinaša ure zabave in navdiha za vse starosti ter vse ravni izkušenj in spretnosti. Nudi vam raznolike ustvarjalne projekte in zabavne načine, s katerimi lahko svojim stvarem dodate osebni pridih. Tukaj so tudi modeli, ki jih lahko izdelate in celo igre, v katerih boste uživali. Zagotovo boste našli nekaj, kar lahko izdelate v udobju svojega doma – sami ali v družbi družine in prijateljev. Aplikacija Creative Park predstavlja enostaven način za dostop in tiskanje ustvarjalnih idej naravnost iz mobilnega telefona. V več jezikih je voljo je za operacijska sistema iOS in Android. Začnite tako, da enostavno prenesete aplikacijo iz trgovine z aplikacijami App Store ali Google Play. Tukaj je naših pet najljubših dejstev o aplikaciji Creative Park, ki jih morda še ne poznate, ter nekaj nasvetov, kako začeti.

1. Je brezplačna in preprosta za uporabo

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Uporaba aplikacije Creative Park je popolnoma brezplačna – vse, kar potrebujete, je Canon ID in podprt tiskalnik Canon.

Aplikacija Creative Park je popolnoma brezplačna! Enostavno jo prenesite v svojo pametno napravo. Prvič, ko jo boste zagnali, vas bo samodejno usmerila na spletno stran, kjer boste opravili enostaven postopek registracije Canon ID. Lahko pa se registrirate (ali prijavite, če že imate Canon ID) tudi tako, da se pomaknete na zavihek menija desno zgoraj in tapnete Potrdi/Ustvari Canon ID.
Za tiskanje iz aplikacije Creative Park boste morali povezati združljiv brizgalni tiskalnik Canon PIXMA. Preverite seznam podprtih modelov tiskalnikov*. Tiskalnik povežete tako, da se pomaknete na zavihek menija na desni strani in v možnosti "Settings" (Nastavitve) izberete "Add Printer" (Dodaj tiskalnik).

2. Iskanje navdiha je nadvse preprosto

Povezani članki
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Odkrijte na stotine brezplačnih in zabavnih ustvarjalnih projektov

Z naborom papirnatih umetnin v storitvi Creative Park, kjer najdete vse od lutkovnih predstav, družabnih iger, učnih pripomočkov do zanimivih labirintov, boste zaposlili in zabavali otroke.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

USTVARJALNO TISKANJE

Prepustite se svoji ustvarjalnosti s tiskanjem

Odkrijte, kako lahko s Canonovimi programi, papirjem in tiskalnikom spremenite svoj dom in prilagodite vse od telefona do hladilnika.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Natisnite svojo zabavo z aplikacijo Creative Park

Naj vaši načrti za zabavo oživijo z dekoracijami in rekviziti, ki jih lahko natisnete doma z aplikacijo Creative Park.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Ne glede na to, ali želite izdelati okraske za zabavo, osebne voščilnice ali ustvariti igre za vso družino, boste v aplikaciji Creative Park našli primeren projekt.

Creative Park vsebuje vse: od ustvarjanja s pregibanjem papirja in prilagodljivih oblikovnih predlog voščilnic do dekoracij za zabave in 3D-modelov. Ne glede na to, katero ustvarjalno dejavnost ali oblikovno predlogo želite poiskati, vam aplikacija Creative Park zagotavlja enostavno krmarjenje med možnostmi. Glavni meni začetne strani je razdeljen na štiri glavne razdelke: "Top" (Najboljše), "Featured" (Izbrano), "Category" (Kategorija) in "New" (Novo). Sezonske teme, ki so trenutno aktualne, bodo predstavljene v razdelku "Featured" (Izbrano), posodobitve pa se bodo vedno pojavile v razdelku "New" (Novo). Če iščete nekaj natančno določenega, izberite možnost "Category" (Kategorija), kjer so vse predloge združene v podkategorije, ki jih lahko dosežete z nekaj dotiki zaslona. Katero koli predlogo lahko shranite tako, da tapnete zvezdico, ter jo tako dodate med svoje "Favourites" (Priljubljene).

3. Na voljo so številne ustvarjalne možnosti

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Z raznolikimi ustvarjalnimi projekti v aplikaciji Creative Park, ki vključujejo 3D-modele in še mnogo drugega, je svet na dosegu vaših rok.

Natisnite in izdelajte origami z družino pingvinov, prilagodite stilsko oblikovan komplet za pisma s tematiko flaminga ali natisnite podobo kaktusa na list za prelikanje in izdelajte edinstveno majico. Raziščite aplikacijo Creative Park in našli boste vsebine, s katerimi si boste zagotovili zabavo, ki bo lahko trajala tudi več ur. Za dejavnosti s pregibanjem papirja, kot je izdelava origamija, priporočamo Canonov papir MP-101, ostre škarje in močno lepilo za papir. Za otroke in starše je na voljo razdelek "Kids" (Otroci), ki ga najdete v meniju "Category" (Kategorija). Ta vsebuje dejavnosti, kot so izdelava preglednic za nalepke ter posterjev s črkami in številkami, pa tudi tiskanje in ustvarjanje 3D-modelov vozil, živali in hrane. Z aplikacijo Creative Park so možnosti neskončne, saj prinaša navdih za vse starosti in zanimanja.

4. Prilagodite lahko skoraj vse

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Enostavno dodajte svoje besedilo in slike iz pametne naprave ter izdelajte osebno prilagojene razglednice in darila.

Ena od prednosti aplikacije Creative Park je, da omogoča prilagoditev skoraj vseh predlog, s čimer jih napravite resnično edinstvene. Ko odprete izbrano predlogo, tapnite na zavihek "Edit" (Uredi) in začel se bo prenos. Ko je prenos zaključen, lahko dodate svoje besedilo ali slike iz pametne naprave, tako da tapnete na zavihke '+'. Na ta način lahko predlogo prilagodite tako, da bo popolnoma po vašem okusu. Predlogo lahko tudi približate ali oddaljite ter uporabite orodje z roko za enostavno pomikanje.

5. Ni treba zapustiti aplikacije

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Prilagodite oblikovne predloge, dodajte svoje besedilo in slike ter natisnite na združljivem tiskalniku Canon neposredno iz pametne naprave – z aplikacijo Creative Park je to zelo preprosto.

Aplikacija Creative Park ni le intuitivna in enostavna za krmarjenje, temveč omogoča tudi dodajanje slik in oblik naravnost iz pametne naprave. Ko ste enkrat zadovoljni s končno obliko, v aplikaciji enostavno tapnite "Print" (Natisni). Za vse ostalo bo poskrbel tiskalnik Canon PIXMA. Če se želite kasneje vrniti na delo s to predlogo, enostavno tapnite 'Shrani' in predloga se bo shranila v meni 'Vaši elementi'.

Zdaj ko veste, kako deluje aplikacija Creative Park, vas nič ne bo moglo ustaviti. Postanite ustvarjalni in začnite ustvarjati že ta trenutek – s papirjem in brizgalnim tiskalnikom Canon. Prenesite aplikacijo in začnite ustvarjati že danes!

Napisala Claire Gillo

*Če vaš tiskalnik ni podprt, obiščite spletno mesto Creative Park.

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike