Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

USTVARJALNO TISKANJE

Pet zabavnih načinov za pripravo na Rugby World Cup 2019™

Največji športni dogodek leta 2019 je tik pred vrati – Rugby World Cup 2019™ se prične 20. septembra na Japonskem. Canon sponzorira turnir*, ki vsakič znova pričara še več dramatičnosti in vznemirjenja.
Ker se bo vseh 48 tekem odvijalo v deželi, poznani po origamiju, umetnosti zlaganja papirja, vam Canonov Creative Park ponuja nekaj zabavnih idej, da pričarate tekmovalno vzdušje, ne glede na to, ali dogajanje spremljate v živo na Japonskem ali pa ste zgodaj vstali iz postelje, da bi si tekmo ogledali na televizorju. Prenesite predloge, jih natisnite in začnite zlagati, še preden se na dan tekme oglasi himna vaše ekipe.
Podrobne predloge imajo jasna navodila za sestavo, zato boste potrebovali samo naslednje pripomočke (in malo previdnosti pri uporabi ostrih predmetov):

• Tiskalnik – odkrijte, kateri je najprimernejši za vas
• Papir
• Škarje, olfa-nož
• Trdo lepilo in lepilo za les
• Ravnilo ali geotrikotnik
• Svinčnik
• Predmet s koničastim vrhom
• Zobotrebec
• Pinceta

1. Ustvarite lastne maskote

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Športna prireditev ne bi bila prava brez maskote, Japonska pa slovi po svojih prikupnih bitjih. Na prvenstvu Rugby World Cup 2019™ bosta ekipe in navijače ves čas spodbujala tudi Ren in G. Oba boste preprosto sestavili, samo še odločiti se morate za belolasega Rena iz tretje linije ali živahnega rdečelasega krilnega G-ja.

2. Streljajte na gol

Povezani članki
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

MOŽNOSTI TISKANJA

Odkrijte možnosti tiskanja

Sodobni tiskalniki so sposobni narediti več, kot si verjetno predstavljate. Oglejte si njihove številne ustvarjalne možnosti.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

USTVARJALNO TISKANJE

Šest neverjetnih stvari, za katere niste vedeli, da jih lahko naredite s tiskalnikom

Prepustite se ustvarjalnosti in sami izdelajte božična darila, okraske in igre. Vse predloge lahko prenesete in natisnete brezplačno.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

USTVARJANJE S TISKALNIKOM

Začnite ustvarjati s serijo Canon Zoemini

Osvobodite svojo ustvarjalnost na poti s hitrim fotoaparatom in žepnim tiskalnikom.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Igra streljanja na gol ni le nekoliko težja za sestaviti, temveč tudi preizkuša vaše sposobnosti na igrišču in vaše delovanje pod pritiskom med igro s prijatelji. Dejanska navodila igre so jasno razložena in pripravljena za trenutek, ko se boste preobrazili v valižansko legendo Dana Biggarja in osvojili zmagovalni gol.

3. Ploskajte in navijajte

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Med navijanjem za svojo državo se vedno razgrejejo strasti, zato vam bo vpitje in ropotanje med tekmami vsekakor oproščeno. Preproste navijaške palice in megafon z Renom in G-jem, ki letita proti kotu, bodo ustvarili čudovito vzdušje pred vašim televizorjem – čeprav so igralci na Japonskem predaleč, da bi slišali vaše navijanje.

4. Izdelajte darilo

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Poleg teh papirnatih mojstrovin, s katerimi boste nad prvenstvom Rugby World Cup 2019™ navdušili tudi prijatelje in družino, lahko izdelate tudi nekaj drugih daril. Morda ta enostavna ovojnica – popolna, da v njej podarite denar nekomu, ki varčuje za naslednje prvenstvo RWC – ali pa te oznake v obliki ragbijske žoge, ki so idealne za ragbijska darila, namenjena vsem ljubiteljem športa ali družinskim članom?

5. Zložite si blagajniški predal

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Če si niste mogli privoščiti potovanja na letošnji turnir na Japonskem, začnite varčevati za prvenstvo 2023 v Franciji. S tem čudovitim blagajniškim predalom v obliki ragbijske žoge boste lažje shranili vsak potreben kovanec. Kovance zbirate v podstavku na dnu, zato lahko ob koncu varčevanja odprete škatlo v velikem slogu tako, da odbijete žogo stran.

Avtor: Adam Rees


*Canon je uradni pokrovitelj prvenstva Rugby World Cup 2019™, ki bo potekalo od 20. septembra do 2. novembra na Japonskem. Logotip Rugby World Cup 2019 je ™ in © Rugby World Cup Limited 2015. Vse pravice pridržane.

Povezani izdelki

Povezani člankiGet Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike