A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

USTVARJALNO TISKANJE

Zabavajte se s tiskanjem: super načini za popestritev fotografij

Piše se leto 2020 in vsi uporabljajo Instagram. Večina ljudi lahko svoje fotografije zdaj uredi v popolne posnetke. Zakaj ne bi torej naredili koraka nazaj in začeli ustvarjati osebne natise, ki jih ne bo mogoče tako hitro pozabiti?

Izberite eleganten prenosni tiskalnik SELPHY SQUARE QX10 v čudoviti črni, beli, pastelno roza ali mentolno zeleni barvi ter se prepustite ustvarjalnosti in vdahnite življenje v svoje spomine. Tukaj je nekaj preprostih namigov za uresničevanje vaših tiskarskih idej.

Sprejmite nepopolnost

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Eksperimentirajte, potopite se v trenutek in ustvarite nekaj zares edinstvenega. Uporabite bliskavico v telefonu, da na fotografijah pričarate slog 90. let, ali se odločite za nizek kot in nenavadno perspektivo – preskusite vse, kar vam pade na pamet. Ob tem pa morate sprejeti tudi to, da za natis niso primerne samo popolne fotografije. Pozabite na pravila in se prepustite zabavi. 

Prenosni tiskalnik SELPHY SQUARE QX10 na baterije nima vodov ali kablov, zato lahko z njim tiskate na poti, kjer koli že ste. Napravico preprosto pospravite v torbo in tiskajte, kadar koli ste pri volji. 

Ta priročni tiskalnik ustvari obrobljene kvadratne nalepke, ki so idealne za uporabo v slikanicah, lepljenje na prenosne računalnike ali okraševanje tabel. SELPHY SQUARE QX10 uporablja tudi posebno barvno-sublimacijsko tiskanje, zato bodo vaše živahne umetnine ostale žive in svetle do 100 let. Da, prav ste prebrali, do 100 let.

Pripovedujte zgodbe

Uporabite aplikacijo SELPHY Photo Layout app, da povežete kompaktni tiskalnik SELPHY SQUARE QX10 z Wi-Fi-jem in svojo mobilno napravo, lahko pa uporabite aplikacijo Canon Mini Print app, da povežete svoj tablični računalnik ali telefon s tiskalnikom Canon Zoemini prek tehnologije Bluetooth® in v hipu delite izstopajoče nalepke fotografij.

Nalepite fotografije na rojstnodnevne voščilnice ali porišite obrobe fotografij in ustvarite osebne zahvale. Nalepite jih v dnevnik, da si zapomnite čudovite kombinacije oblačil, ovekovečite izjemen make-up ali pa se poigrajte s posnetki na zabavah – izbira je vaša. Delite svoje izkušnje in zgodbe na način, ki bo prebudil vašo domišljijo.

Okrasite svoje okolje

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Okrasite domače stene s fotografijami, da bodo poosebljale vaš pravi jaz. Od portretov domačih živali in počitniških dogodivščin do zabavnih slik prijateljev in družine – natisnite fotografije in ustvarite okolje, ki vas bo navdihovalo. 

Prenosni in hitri tiskalnik SELPHY CP1300 nudi hitro in preprosto brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov s sistemoma Android in iOS, in sicer neposredno ali prek brezplačne aplikacije Canon PRINT app. Ustvarja čudovite natise različnih velikosti, od razglednic do majhnih listov z nalepkami, ter je na voljo v črni, beli ali roza barvi.

Napisala Lorna Dockerill

Povezani članki
A cat and a koala printed on a Canon PIXMA TS5350 printer.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Izdelaj, ustvari, predstavi z ustvarjalcem @paperboyo

Ko smo iskali nekoga, ki bo lahko preizkusil, kako lahko različne vrste medijev pričarajo ustvarjalni navdih, je bil @paperboyo popolna izbira za nas.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table alongside a notebook with pictures stuck to it.

CREATIVE

Začnite ustvarjati s serijo Canon Zoemini

Osvobodite svojo ustvarjalnost na poti z našo ponudbo hitrih fotoaparatov in žepnih tiskalnikov.

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike