Knjige s fotografijami

Vaše življenje v visoki ločljivosti. Digitalne fotografije lahko delite v le nekaj sekundah, nič pa se ne more primerjati z natisnjeno fotografijo v rokah. Zakaj ne bi torej sami ustvarili knjige s fotografijami visoke kakovosti z uporabo storitve hdbook. V osebni profesionalno natisnjeni in vezani knjigi s fotografijami bodo vaše fotografije resnično zaživele. S knjigo boste lahko obujali spomine ali pa jo podarili prijateljem in družini.


Kje kupiti

Prilagojena storitev hdbook. Enostavno kot 123.

1. Izberite svoje fotografije

Izberite najljubše slike, ki jih želite vključiti v svojo vrhunsko knjigo s fotografijami. Knjiga je popolna izbira, če želite ustvariti resnično osebno darilo ali le deliti dragocene trenutke z družino in prijatelji.

2. Prenos programske opreme hdbook

S programsko opremo hdbook lahko preprosto oblikujete knjigo s fotografijami v le nekaj minutah. Enostavno prenesite programsko opremo v računalnik ali Mac z ene od spletnih strani prodajalca storitve hdbook, pripravite svoje fotografije in besedilo ter jih pošljite v tiskanje.

3. Uživajte v obujanju spominov

Vaša osebna knjiga s fotografijami bo natisnjena z vrhunskim tiskalnikom Canon DreamLabo 5000. Kmalu boste prejeli svojo knjigo s fotografijami profesionalne kakovosti z odličnimi živimi barvami in jasnim besedilom.

Navdihi za osebno knjigo s fotografijami

Izjemna kakovost fotografij

Vaši spomini v visoki ločljivosti

Oglejte si in občutite vrhunsko kakovost knjige hdbook. Tehnologija tiskanja s 7 črnili in visoko ločljivostjo zagotavlja, da imajo fotografije čudovite podrobnosti z naravnimi odtenki kože in odlično barvno reprodukcijo. Barvne fotografije bodo tako žive, da bodo skoraj skočile iz knjige, črnobele slike z gladkimi prehodi pa bodo izžarevale eleganco.

Izberite platnico svoje knjige hdbook

Resnično osebna knjiga s fotografijami

Z dodajanjem besedila in fotografij lahko ustvarite čisto svojo platnico osebne knjige s fotografijami. Vaša profesionalno natisnjena in vezana knjiga hdbook bo zasedla častno mesto na vsaki knjižni polici.

Fotografijam dodajte besedilo

Jasno. Sveže. Ostro.

K fotografijam dodajte besedilo, na platnico pa ime albuma. Zaradi posebno zasnovanih črnil in ločljivosti tiskanja 2400 dpi ima besedilo vaše knjige hdbook izjemno ostrino.

Ploska vezava strani


Popolne obojestranske razporeditve

Pri naših knjigah s fotografijami uporabljamo plosko vezavo strani, zato lahko slike razporedite čez dve strani, pri tem pa med stranmi ne izgubite delov fotografije. Dvostranski fotografski papir vrhunske kakovosti omogoča povečanje števila strani s 24 na 100 strani, ne da bi ogrozili tanko vezavo.

Izbira velikosti knjig hdbook

Format po vaši meri

Kvadratni formati so na voljo v velikostih 127 x 127 mm, 210 x 210 mm in 300 x 300 mm. Določite lahko ležečo ali pokončno postavitev v formatih A5 in A4 ali izberete ležečo postavitev A3. Tako si zagotovite popoln format za vašo osebno knjigo s fotografijami.

Izbira fotografskega papirja

Vrhunska obdelava

Posebno izdelan papir je zasnovan za tehnologijo tiskanja Canon in zagotavlja kakovostno tiskanje fotografij visoke ločljivosti za vrhunsko obdelavo. Izbirajte med papirjem Luster s teksturo, ki je podobna običajni profesionalni teksturi, in papirjem Glossy z gladko površino z visokim sijajem.


Nepozabni trenutki

Kombinacija Canonovih črnil in fotografskih papirjev s posebno prevleko zagotavlja, da se bodo vaše fotografije ohranile vse življenje. No, vsekakor vsaj 300 let, zato ste lahko brez skrbi, saj bodo v vaših osebnih knjigah s fotografijami uživale tudi naslednje generacije.*

Programska oprema za knjigo s fotografijami

Z našo enostavno programsko opremo za operacijski sistem Windows ali Mac lahko ustvarite knjigo s fotografijami po meri v le nekaj minutah. Določite velikost knjige, dodajte slike in izberite postavitev iz naše široke ponudbe.

Hitre, prednastavljene postavitve

Ustvarjanje lastne knjige s fotografijami je lahko še preprostejše s funkcijo Autoflow. Programska oprema samodejno razporedi slike in jih vstavi v okvirje glede na najboljšo postavitev. Preden osebno knjigo s fotografijami pošljete v tiskanje, še vedno lahko fino umerite postavitve strani in slik.

Napredne postavitve po meri

Poleg enostavne uporabe ima brezplačna programska oprema hdbook napredne funkcije, ki vam nudijo popolno svobodo oblikovanja. Z njimi lahko ustvarite želeno knjigo in poveste svojo zgodbo.

Kje kupiti?

Brezplačno programsko opremo za knjigo s fotografijami hdbook prenesite s spletnega mesta enega naših prodajalcev in še danes začnite ustvarjati razkošno knjigo s fotografijami. Najprej kliknite zastavo države ob izbranem prodajalcu knjig hdbook.

Avstrija

Belgija

Danska

Nemčija

Italija

Luksemburg

Poljska

Združeno Kraljestvo

Irska

*Ocenjena življenjska doba natisov za shranjevanje v temnih prostorih

<Preizkusni načini in kriteriji za ocenjevanje>

Podatki o trajnosti slike, izraženi v letih, so ocenjeni na podlagi preizkusnih načinov in kriterijev, opisanih v standardu JEITA CP-3901 za ocenjevanje obstojnosti digitalnih barvnih fotografij, ki ga je izdala organizacija JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Opomba za tiskanje in razstavljanje fotografij>

Dejanska trajnost slike se lahko razlikuje od ocen, ki so predstavljene zgoraj, odvisno od pogojev razstavljanja/shranjevanja. Število let se izračuna na podlagi rezultatov pospešenih preizkusov, ki jih izvede družba Canon Inc., in ne predstavlja jamstva za izdelek. Povečanje obstojnosti natisnjenih slik: zaradi izpostavljenosti svetlobi, okoljskih plinov, visoke temperature in vlažnosti lahko barve hitreje zbledijo. Če med shranjevanjem in razstavljanjem čim bolj zmanjšate vpliv teh dejavnikov bledenja, lahko učinkovito podaljšate življenjsko dobo vaših fotografij.


*Končne specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.