Knjige s fotografijami

Vaše življenje v visoki ločljivosti. Digitalne fotografije lahko delite v le nekaj sekundah, nič pa se ne more primerjati z natisnjeno fotografijo v rokah. Zakaj ne bi torej sami ustvarili knjige s fotografijami visoke kakovosti z uporabo storitve hdbook. V osebni profesionalno natisnjeni in vezani knjigi s fotografijami bodo vaše fotografije resnično zaživele. S knjigo boste lahko obujali spomine ali pa jo podarili prijateljem in družini.

Prilagojena storitev hdbook. Enostavno kot 123.

1. Izberite svoje fotografije

2. Prenos programske opreme hdbook

3. Uživajte v obujanju spominov

Izberite najljubše slike, ki jih želite vključiti v svojo vrhunsko knjigo s fotografijami. Knjiga je popolna izbira, če želite ustvariti resnično osebno darilo ali le deliti dragocene trenutke z družino in prijatelji.

S programsko opremo hdbook lahko preprosto oblikujete knjigo s fotografijami v le nekaj minutah. Enostavno prenesite programsko opremo v računalnik ali Mac z ene od spletnih strani prodajalca storitve hdbook, pripravite svoje fotografije in besedilo ter jih pošljite v tiskanje.

Vaša osebna knjiga s fotografijami bo natisnjena z vrhunskim tiskalnikom Canon DreamLabo 5000. Kmalu boste prejeli svojo knjigo s fotografijami profesionalne kakovosti z odličnimi živimi barvami in jasnim besedilom.

Navdihi za osebno knjigo s fotografijami

Razkošen poročni album

Poustvarite spomin na vaš čarobni dan – izdelajte svojo razkošno knjigo s poročnimi fotografijami z našo zbirko ozadji s poročno tematiko, okvirji slik in slogi strani.

Otroška knjiga s fotografijami

Otroška knjiga s fotografijami je odlična za razkazovanje novega družinskega člana in vam pomaga ohraniti spomine na vse pomembne mejnike.

Knjiga s fotografijami s potovanj

Ne glede na to, ali ste se vrnili iz potovanja vašega življenja ali le sproščujočega oddiha na soncu, lahko s počitniško knjigo s fotografijami visoke kakovosti vaši spomini ostanejo sveži še dolgo po vaši vrnitvi domov.

Objavite svojo fotografijo

S portfelijem s fotografijami profesionalne kakovosti lahko odlično razkazujete svoje sposobnosti in oglašujete svoj posel morebitnim strankam.

Izjemna kakovost fotografij

Vaši spomini v visoki ločljivosti

Oglejte si in občutite vrhunsko kakovost knjige hdbook. Tehnologija tiskanja s 7 črnili in visoko ločljivostjo zagotavlja, da imajo fotografije čudovite podrobnosti z naravnimi odtenki kože in odlično barvno reprodukcijo. Barvne fotografije bodo tako žive, da bodo skoraj skočile iz knjige, črnobele slike z gladkimi prehodi pa bodo izžarevale eleganco.

Izberite platnico svoje knjige hdbook

Resnično osebna knjiga s fotografijami

Z dodajanjem besedila in fotografij lahko ustvarite čisto svojo platnico osebne knjige s fotografijami. Vaša profesionalno natisnjena in vezana knjiga hdbook bo zasedla častno mesto na vsaki knjižni polici.

Fotografijam dodajte besedilo

Jasno. Sveže. Ostro.

K fotografijam dodajte besedilo, na platnico pa ime albuma. Zaradi posebno zasnovanih črnil in ločljivosti tiskanja 2400 dpi ima besedilo vaše knjige hdbook izjemno ostrino.

Ploska vezava strani

Popolne obojestranske razporeditve

Pri naših knjigah s fotografijami uporabljamo plosko vezavo strani, zato lahko slike razporedite čez dve strani, pri tem pa med stranmi ne izgubite delov fotografije. Dvostranski fotografski papir vrhunske kakovosti omogoča povečanje števila strani s 24 na 100 strani, ne da bi ogrozili tanko vezavo.

Izbira velikosti knjig hdbook

Format po vaši meri

Kvadratni formati so na voljo v velikostih 127 x 127 mm, 210 x 210 mm in 300 x 300 mm. Določite lahko ležečo ali pokončno postavitev v formatih A5 in A4 ali izberete ležečo postavitev A3. Tako si zagotovite popoln format za vašo osebno knjigo s fotografijami.

Izbira fotografskega papirja

Vrhunska obdelava

Posebno izdelan papir je zasnovan za tehnologijo tiskanja Canon in zagotavlja kakovostno tiskanje fotografij visoke ločljivosti za vrhunsko obdelavo. Izbirajte med papirjem Luster s teksturo, ki je podobna običajni profesionalni teksturi, in papirjem Glossy z gladko površino z visokim sijajem.

Nepozabni trenutki

Kombinacija Canonovih črnil in fotografskih papirjev s posebno prevleko zagotavlja, da se bodo vaše fotografije ohranile vse življenje. No, vsekakor vsaj 300 let, zato ste lahko brez skrbi, saj bodo v vaših osebnih knjigah s fotografijami uživale tudi naslednje generacije.*

Programska oprema za knjigo s fotografijami

Z našo enostavno programsko opremo za operacijski sistem Windows ali Mac lahko ustvarite knjigo s fotografijami po meri v le nekaj minutah. Določite velikost knjige, dodajte slike in izberite postavitev iz naše široke ponudbe.

Hitre, prednastavljene postavitve

Napredne postavitve po meri

Ustvarjanje lastne knjige s fotografijami je lahko še preprostejše s funkcijo Autoflow. Programska oprema samodejno razporedi slike in jih vstavi v okvirje glede na najboljšo postavitev. Preden osebno knjigo s fotografijami pošljete v tiskanje, še vedno lahko fino umerite postavitve strani in slik.

Poleg enostavne uporabe ima brezplačna programska oprema hdbook napredne funkcije, ki vam nudijo popolno svobodo oblikovanja. Z njimi lahko ustvarite želeno knjigo in poveste svojo zgodbo.

Kje kupiti?

Brezplačno programsko opremo za knjigo s fotografijami hdbook prenesite s spletnega mesta enega naših prodajalcev in še danes začnite ustvarjati razkošno knjigo s fotografijami. Najprej kliknite zastavo države ob izbranem prodajalcu knjig hdbook.

Avstrija

[IMAGE] Fotobuch24

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] TT-Foto

Belgija

[IMAGE] selexion

[IMAGE] Belgium NL[IMAGE] Belgium FR

Danska

[IMAGE] PhotoCare

Nemčija

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] Germany_Expert

Italija

[IMAGE] Multitime v2

[IMAGE] B&W

[IMAGE] Loreto

[IMAGE] Benedetti

[IMAGE] Paoletti_v2

[IMAGE] CSI

[IMAGE] Andreella Photo v2

[IMAGE] Betta Giancarlo v2

[IMAGE] CineSud v2

[IMAGE] Foto Colombo v2

[IMAGE] New Free Photo v2

[IMAGE] Photo19 v2

[IMAGE] PhotoFuture v2

[IMAGE] Pixelefoto v2

[IMAGE] Telestampo v2

Fornitureconti

[IMAGE] Domiad

[IMAGE] Photop

[IMAGE] IT_Wheretobuy_UniversoFoto v2

Luksemburg

[IMAGE] selexion

[IMAGE] LU_NL[IMAGE] LU_FR

Poljska

[IMAGE] Poland_Podstawowe

[IMAGE] Poland_fotoplus

Združeno Kraljestvo

[IMAGE] 2M

[IMAGE] Clifton Cameras

[IMAGE] Park Cameras

[IMAGE] Castle Camera

[IMAGE] WA_Logo_White_Banner

[IMAGE] WA_Logo_Wheretobuy_Calumet

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wilkinson

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Light Land v2

UK_Wheretobuy_MTA

Irska

[IMAGE] Conns Cameras

[IMAGE] Mahers

*Ocenjena življenjska doba natisov za shranjevanje v temnih prostorih

<Preizkusni načini in kriteriji za ocenjevanje>

Podatki o trajnosti slike, izraženi v letih, so ocenjeni na podlagi preizkusnih načinov in kriterijev, opisanih v standardu JEITA CP-3901 za ocenjevanje obstojnosti digitalnih barvnih fotografij, ki ga je izdala organizacija JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Opomba za tiskanje in razstavljanje fotografij>

Dejanska trajnost slike se lahko razlikuje od ocen, ki so predstavljene zgoraj, odvisno od pogojev razstavljanja/shranjevanja. Število let se izračuna na podlagi rezultatov pospešenih preizkusov, ki jih izvede družba Canon Inc., in ne predstavlja jamstva za izdelek. Povečanje obstojnosti natisnjenih slik: zaradi izpostavljenosti svetlobi, okoljskih plinov, visoke temperature in vlažnosti lahko barve hitreje zbledijo. Če med shranjevanjem in razstavljanjem čim bolj zmanjšate vpliv teh dejavnikov bledenja, lahko učinkovito podaljšate življenjsko dobo vaših fotografij.


*Končne specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

  • Canon
  • ...
  • Ustvarite lastne profesionalne in osebne knjige s fotografijami