V tisku ni več kompromisov. Danes za naročnike ni nemogočih naročil, nove zamisli je treba raziskati in preskušati inovativne tehnologije. S svojim strokovnim znanjem in napredno tehnologijo vam pomagamo ustvarjati nove poslovne priložnosti in prihodke.

Ali je tisk v zatonu? Če pomislite na značilno dinamičnost sveta digitalnega tiska, besede »zaton« sploh ni mogoče povezovati s tiskom. Od tiska velikega formata za notranjo opremo do visokokakovostnih fotoknjig in preobrazbe večkanalne komunikacije je digitalni tisk postal gonilna sila rasti in preoblikovanja tradicionalnega dojemanja tiska.

Prihodnost tiska leži v raziskovanju novih zamisli, preskušanju najnovejših tehnik in iskanju načinov, kako strankam pomagati odkrivati možnosti, ki jih te prinašajo.

Čas je, da se prepustite moči tiska. Kako boste to storili vi?

Tehnologija CrystalPoint v 10.000 napravah Océ ColorWave
Tehnologija Océ CrystalPoint je močno zaznamovala serijo tiskalnikov Océ ColorWave, ki že od svoje predstavitve leta 2008 navdušujejo z uporabnostjo in zmogljivostjo pri tiskanju velikih formatov.

Preberite več

10000_oce_colorwave

Digitalni tisk oživlja trg
Trg digitalnega tiska bo v naslednjem desetletju beležil izjemno rast, poleg tega pa doživlja tudi preobrazbo. Ponudnikom tiskarskih storitev se ponuja izvrstna priložnost, da to napoved kar najbolje izkoristijo. Pa so pripravljeni na to?

Preberite več

Digital print lifts the market

Pripravite se na prihodnost digitalnega tiska
Medtem ko tiskarska industrija doživlja izrazite spremembe v luči rasti trga digitalnega tiska, odkrijte, kako Canon lahko pomaga ponudnikom tiskarskih storitev, da se odzovejo na to novo in navdušujočo priložnost.

Preberite več

Prepare for a digital print future

Šest napak pri pogovorih s kupci
Redki tiskarji imajo še danes med svojimi strankami takšne, ki poznajo tehnične podrobnosti tiska. Današnji naročnik tiskarskih storitev je drugačen, star med 25 in 35 let, verjetno je ženska, zaposlena v marketingu. In ne zanima jo tehnična plat tiska.

Preberite več

Six errors when approaching buyers

Kako lahko tiskarji izkoristijo priložnost v jutrišnji maloprodaji
Postavitev kupca na prvo mesto bo ostala trgovska mantra, tisk pa bo igral pomembno vlogo pri zagotavljanju personalizirane in lokalizirane nakupovalne izkušnje. Samo znati bodo morali ustrezno povezati digitalno okolje s tiskom.

Preberite več

How can PSPs seize the opportunity in tomorrow’s retail landscape?

Tisk je v osrčju revolucije ustvarjalne industrije
Danes je v kulturni in ustvarjalni industriji zaposlenih 2,5-krat več Evropejcev kot v avtomobilski. Zaradi velikih sprememb pa mora zdaj sprejeti številne trende, ki jo bodo pripravili za prihodnost.

Preberite več

Print is at the heart of the creative industry revolution

2016 je leto inovacij v ustvarjalnosti
Za oblikovalce in ustvarjalce je tisk stroškovno učinkovit in zanesljiv način izdelave osupljivih vizualnih izdelkov – bodisi talnih oblog, stenskih poslikav, vizualov na prodajnih mestih bodisi 3D-prototipov.

Preberite več

2016: A Year for Innovation in Creativity

Vloga tiska v ustvarjalni prihodnosti
Pri razmišljanju o prihodnosti tiska velikega formata ne smemo spregledati ustvarjalnega gospodarstva, ki ni samo trdno, pač pa raste iz leta v leto.

Preberite več

The role of print in the creative future