Canonova mobilna pisarna - Ste lahko še bolj produktivni?

Tiskanje, zajem in upravljanje z dokumenti so osrednji deli vsakega okolja IT, čeprav so pogosto spregledani. V času, ko se količina informacij stalno veča, potrebe uporabnikov naglo spreminjajo, proračuni za IT pod precej temeljitejšim nadzorom, zunanje zahteve po varnosti informacij pa vedno večje, si infrastruktura za zajem dokumentov in tiskanje z osnovo v dokumentno intenzivnih poslovnih procesih zasluži več pozornosti.

Medtem ko vodje informatike iščejo načine za povečanje učinkovitosti infrastrukture IT, tiskanje in zajem dokumentov pri tem pogosto nista upoštevana. Raziskave analitske hiše IDC kažejo, da se vedno več organizacij zaveda koristi nadzora, kar ne pomeni samo prihrankov pri stroških, ampak tudi večjo produktivnost. Hkrati so se spremenile potrebe in navade uporabnikov, ki svoje mobilne naprave prinašajo v delovna okolja ter pričakujejo, da se bo za povečanje učinkovitosti njihovega dela uporabil cel spekter funkcij njihovih pametnih telefonov ali tablic ter da bodo s storitvami računalništva v oblaku dostopali do informacij od koderkoli in preko različnih naprav, iz prenosnikov, namiznih računalnikov, pametnih telefonov in tablic.

Pridružite se nam na poldnevnem dogodku in raziščite načine, s katerimi lahko povečate učinkovitost svojih zaposlenih in jim omogočite, da delajo "pametneje".

Kdo naj se udeleži dogodka?
Vodje informatike in direktorji IT
Direktorji, odločevalci in vodje oddelkov zadolženi za razvoj poslovanja
Odgovorni za optimizacijo procesov

... iz manjših, srednjih in velikih podjetij ter organizacij, kjer sta mobilnost zaposlenih in neprekinjen dostop do podatkov in dokumentov kjerkoli, kadarkoli osnovna pogoja za uspešno poslovanje.


KDAJ? Torek, 14. maj 2013
KJE? Hotel Plaza, BTC, Ljubljana
VEČ INFORMACIJ? productiveonthemove.com


PRIJAVA
- online http://productiveonthemove.com
- vzabot@idc.com

spacer
					image