Poročilo Office Insights 2016

Učinkovit in varen pretok informacij je ključen za vsako podjetje. Vendar je danes to neizmerno količino raznolikih podatkov težje upravljati kot kdajkoli prej. Digitalni in papirnati dokumenti prihajajo iz različnih virov, ki jih morajo organizacije znati obvladovati.

Poročilo Office Insights 2016 poudarja vpliv tehnologije obdelave dokumentov na hitrorastočih trgih Srednje in Vzhodne Evrope, Evrazije, Bližnjega vzhoda in Afrike. Poglobljena analiza, opravljena med tisoč poslovnimi odločevalci in končnimi uporabniki v desetih ključnih državah, med njimi tudi v Sloveniji, je razkrila trend digitalizacije in hitro razvijajoče se tehnološko okolje.

Hermann Anderl, Generalni direktor Canona CEE, je predstavil nekaj izsledkov in trendov, ki jih razkriva poročilo:

Tehnologije tiska in obdelave dokumentov ostajajo osrednji del poslovanja

Raziskava, v kateri je sodelovalo tudi 100 slovenskih odločevalcev in končnih uporabnikov, bo podrobneje predstavljena na dogodku CFO digitalne dobe, ki bo 13. 10. 2016 v hotelu Union v Ljubljani. Izvedeli boste, kako znižati stroške upravljanja z informacijami in dokumenti, ter kako izkoristiti možnosti, ki jih nudi digitalna transformacija pri izboljšanju poslovanja.

Preberite več informacij o dogodku.